skip to Main Content

Ο-ΜΑΜΥ: Kαραμέλες από «βελούδο» σε χρώματα, αρώματα & γεύσεις που θα σας… αποπλανήσουν τις… δύσκολες στιγμές της μέρας (ΦΩΤΟ)

Από κάποια ηλικία και μετά δύσκολα θα πας στο περίπτερο για να αγοράσεις καραμέλες. Εκτός και αν… έχεις παιδιά, εγγόνια, καλεσμένους στο σπίτι ή είσαι απλά εθισμένος στις O-MAMY που καθόρισαν τα παιδικά σου χρόνια.

Αναμφισβήτητα είναι η καραμέλα – σύμβολο για τους περισσότερους από εμάς – επί τούτου δεν αναφέρω ηλικία γιατί οι O-MAMY πραγματικά δεν έχουν ηλικία, έχουν όμως θεωρία! Ένα τραγούδι – σουξέ της δεκαετίας του ‘70, το O-MAMY, ίσως ήταν η αρχή αφού όλοι όσοι έζησαν τότε λικνίζονταν στο ρυθμό του, ερωτεύονταν ακούγοντάς το, το αφιέρωναν στους ερασιτεχνικούς σταθμούς σε αγαπημένους τους ή το χόρευαν cheek – to cheek παθιασμένα. Να πώς λοιπόν οι καραμέλες O-MAMY συνδυάστηκαν με μία ολόκληρη εποχή με τη γεύση τους, τη διάφανη εμφάνισή τους και τη βελούδινη υφή τους.

Ο κανόνας λέει ότι μια καραμελίτσα μπορεί να αλλάξει τη στιγμή. Η ιστορία όμως αποδεικνύει ότι μια O-MAMY μπορεί να παραμείνει διαχρονική γιατί απλά φτιάχτηκε με έρωτα, όπως όλα τα προϊόντα της ΙΟΝ. Είναι άραγε το χρώμα, το ρομαντικό περιτύλιγμα ή η πλούσια γεύση και το άρωμα; Όλα αυτά μαζί ή το καθένα ξεχωριστά έχει καθιερώσει τις O-MAMY ως τις πιο γνωστές επώνυμες ελληνικές καραμέλες.

Αν ρωτήσεις εμένα ποιες ξεχωρίζω θα σου πω με το χέρι στην καρδιά εκείνες που όταν λιώνουν στο στόμα σου αφήνουν αυτή τη μοναδική γεύση του αρωματισμένου βουτύρου, αν ρωτήσεις τα παιδιά μου θα σου πούνε ότι ξεχωρίζουν τις άλλες που έχουν γεύση φράουλα, πορτοκάλι και λεμόνι...

Και αυτή είναι τελικά και η επιτυχία τους. Αποκτούν φανατικούς οπαδούς όλων των ηλικιών σ’ όλες τις εποχές γιατί πολύ απλά εξελίσσονται. Εξελίσσονται σε γεύσεις, σε σύσταση, σε συσκευασίες, σε χρώματα και αρώματα, διατηρώντας όμως πάντα την ποιότητά τους.

Σε συσκευασίες 100 γραμμαρίων, αλλά και σε συσκευασίες 500 γραμμαρίων οι λάτρεις της αληθινής καραμέλας μπορούν να τις απολαύσουν, ενώ ακόμα και για εκείνους που προσέχουν την σιλουέτα τους, η ΙΟΝ έχει κλείσει τις μοναδικές γεύσεις των O-MAMY σε μικρότερα κουτάκια των 38 γραμμαρίων χωρίς ζάχαρη.

Και μπορεί να λένε ότι «ένα μήλο την ημέρα τον γιατρό τον κάνει πέρα», αλλά εγώ θα σου πω ότι τελικά αυτή η μικροσκοπική καραμελίτσα – που όσο μικρό είναι το μέγεθός της τόσο μεγάλη είναι η ιστορία της – είναι ικανή να αλλάξει με τη γλύκα της όλη σου τη διάθεση μέσα σε λίγα μόνο λεπτά… Αρκεί να έχει χρώμα, γεύση, ποιότητα σαν από τα χεράκια της μαμάς, της mamy, O-MAMY!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top