skip to Main Content

Ikos Aria: Infinite Lifestyle εμπειρίες, απαράμιλλη θέα στο Αιγαίο & παραδοσιακή φιλοξενία στο νέο 5αστερο ξενοδοχείο της Κω

Το Ikos Aria, στην ελκυστική νοτιοδυτική ακτή της Κω στα Δωδεκάνησα, προσφέρει ένα συναρπαστικό συνδυασμό σύγχρονου στιλ και παραδοσιακής φιλοξενίας.

Η νέα αυτή υπερσύγχρονη μονάδα 5 αστέρων των Ikos Resorts, δυναμικότητας 410 δωματίων και σουιτών σε έκταση 178 στρεμμάτων, άνοιξε τις πύλες της πριν από μερικές ημέρες και υποδέχεται με υψηλού επιπέδου υπηρεσίες Έλληνες και ξένους τουρίστες.

Η αλυσίδα ξενοδοχείων Ikos Resorts διαθέτει τα 5άστερα ξενοδοχειακά συγκροτήματα Ikos Olivia και Ιkos Oceania στη Χαλκιδική και το ολοκαίνουργιο Ikos Dassia στην Κέρκυρα.

Η νέα άφιξη στην όμορφη Κέφαλο της Κω, βρίσκεται σε απόσταση 1,5χλμ. από το Μυλοτόπι. Εξωτικές εγκαταστάσεις σε ένα πολυτελές συγκρότημα που δικαιώνει τη φήμη των Δωδεκάνησων: Απαράμιλλη ομορφιά, αξιόλογος πολιτισμός και ζεστή φιλοξενία. Τρία στοιχεία που κάθε επισκέπτης αναζητά στις διακοπές του.

Μια κομψή συλλογή από περισσότερες από 370 ευρύχωρες σουίτες και άρτια εξοπλισμένα δωμάτια με απαράμιλλη θέα και ειδυλλιακή ατμόσφαιρα, σας περιμένουν για να σας χαρίσουν απόλυτες στιγμές χαλάρωσης. Τα ευρύχωρα μπαλκόνια, οι ιδιωτικοί κήποι και οι πισίνες αποκλειστικής χρήσης προσθέτουν την ιδιαίτερη πινελιά που μετατρέπει τη διαμονή σε μοναδική εμπειρία.

Ευρύχωρα, κομψά, σύγχρονα δωμάτια με πανοραμική θέα στο Αιγαίο ή στους όμορφα διαμορφωμένους κήπους συνδυάζουν τη σύγχρονη αισθητική με την άνεση.

Την εμπειρία απογειώνουν τα εστιατόρια που προσφέρουν ένα αξέχαστο γαστρονομικό ταξίδι στον πλούσιο κόσμο των γεύσεων της Μεσογείου και της Ανατολής. Τα μενού με αστέρι Michelin κλέβουν κυριολεκτικά την παράσταση.

Απολαύστε το μπάνιο σας στη χρυσή άμμο της παραλίας της Κεφάλου με τα σαγηνευτικά γαλανά νερά του Αιγαίου.

Χαλαρώστε στην ξαπλώστρα σας και απολαύστε τα δροσιστικά ποτά και τα νόστιμα σνακς που θα σας σερβίρονται για μία μοναδική εμπειρία.

Αν επιθυμείτε χαλάρωση σώματος και νου θα το καταφέρετε αν αφεθείτε στις ιδιωτικές αίθουσες περιποίησης και στους ειδικούς της φροντίδας της επιδερμίδας.  Το Ikos Spa της Anne Semonin, Paris αποτελεί ένα πολυτελές καταφύγιο για το σώμα και το μυαλό.

Αν επιθυμείτε κάτι πιο δραστήριο τότε οι επιλογές που έχετε είναι αρκετές. Κάντε γιόγκα ή Pilates, εκμεταλλευθείτε στο έπακρο τα γήπεδα τένις ή τα γήπεδα ποδοσφαίρου ή «πάρτε τα βουνά» με ένα mountain bike! Ό,τι κι επιλέξετε θα το ευχαριστηθείτε.

Το Ιkos Aria, ακολουθώντας τη φιλοσοφία του Infinite Lifestyle, που έχει αποσπάσει διεθνείς διακρίσεις, θα σας χαρίσει αλησμόνητες αναμνήσεις.

Η ανάρτηση του διευθύνοντα σύμβουλου του ομίλου SANI/IKOS, Ανδρέα Ανδρεάδη την πρώτη μέρα λειτουργίας του Ikos Aria.


Ikos Aria
Ikos Resorts
Facebook / Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top