skip to Main Content

Kipi Suites: Ο ξενώνας του Ζαγορίου με τις πολυτελείς σουίτες, το τζάκι & την ανεμπόδιστη θέα στα ποτάμια & τις πηγές

Στην καρδιά του Κεντρικού Ζαγορίου, στο παραδοσιακό χωριό Κήποι κρύβεται ανάμεσα στις οξιές και τα βράχια με τους χαρακτηριστικούς σχηματισμούς, το Kipi Suites. Σε μία προνομιακή τοποθεσία που περιβάλλεται από ποτάμια και πηγές, το Kipi Suites προσφέρει στους επισκέπτες του μια αυθεντική εμπειρία φιλοξενίας.

Συνδυάζοντας με έναν περίτεχνο τρόπο, το μοντέρνο με το παραδοσιακό, ο ξενώνας αυτός ενδείκνυται για ονειρεμένες στιγμές χαλάρωσης κοντά στη φύση. Διαθέτει οκτώ άνετες σουίτες και προσφέρει προσεκτικά σχεδιασμένες υπηρεσίες, που ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς επισκέπτες.

Στο Kipi Suites μπορείτε να ξεκινήσετε ιδανικά τη μέρα σας με ένα πλούσιο και υγιεινό πρωινό από φρέσκα τοπικά προϊόντα και στην συνέχεια να οργανωθείτε για να εξερευνήσετε τον Εθνικό Δρυμό Βίκου-Αώου με τα μοναδικά φυσικά και τεχνητά «θαύματα».

Ιδανική η τοποθεσία για να περπατήσετε και στα παλιά μονοπάτια, να διασχίσετε τα ποτάμια πάνω από τα πέτρινα γεφύρια, να χαθείτε στα σοκάκια των γραφικών παραδοσιακών χωριών του Ζαγορίου ή απλώς χαλαρώσετε με τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες του ξενώνα.

Πεζοπορία, ράφτινγκ, ορεινή ποδηλασία, αναρρίχηση, κανό, παραπέντε, ιππασία και κολύμπι είναι μερικές από τις μοναδικές υπαίθριες δραστηριότητες που προσφέρονται στην περιοχή αυτή με την αξεπέραστη φύση.

 

 

Όλα τα δωμάτια και οι σουίτες διαθέτουν ιδιωτική είσοδο, ανεμπόδιστη θέα, ένα ή δύο τζάκια, ενώ οι περισσότερες προσφέρουν επίσης ιδιωτική βεράντα ή μπαλκόνι.

Τα έπιπλα, ξεχωριστά και ιδιαίτερα, σε συνδυασμό με τους κρυφούς φωτισμούς, δίνουν ένα σύγχρονο και αφαιρετικό αποτέλεσμα. Τα ευρύχωρα μπάνια είναι πλήρως εξοπλισμένα με ανέσεις υψηλής ποιότητας και στην πλειονότητά τους προσφέρουν και υδρομασάζ.

Η καλή διαμονή σε μία ξεχωριστή τοποθεσία οφείλει να συνδυάζεται και με ξεχωριστές γαστρονομικές εμπειρίες. Γι’ αυτό και το Ζαγόρι είναι ο τέλειος προορισμός για να επισκεφθείτε και τα οικογενειακά αποστακτήρια της περιοχής, που βρίσκονται κρυμμένα κυριολεκτικά σε γραφικές αγροικίες. Εκεί θα έχετε την ευκαιρία να γευτείτε τοπικά τσίπουρα και λικέρ, αλλά και να δείτε όλη τη διαδικασία παραγωγής τους.  Ο τόπος είναι γεμάτος ποιοτικούς καρπούς μαζεμένους από θάμνους και δέντρα, τους οποίους θα είστε τυχεροί να δοκιμάσετε σε κάποιο συνοδευτικό γλυκό κουταλιού ή και σε μεζέδες!

 

 

 

 

 

 

 

 

Kipi Suites

Διεύθυνση: Κήποι, Ζαγοροχώρια

Περιοχή: Ιωάννινα 44010, Ήπειρος

Τηλ.: 26530 71995

Κιν.: 6942 019196

Email: kipisuites@ariahotels.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top