skip to Main Content

Makis Inn Beach Resort: Το ξενοδοχείο στη Θερμησία με τη μαγευτική θέα στον Αργοσαρωνικό & το καταπράσινο τοπίο

Σε ένα πανέμορφο φυσικό τοπίο, μία κατάφυτη από ελαιώνες και ροδιές έκταση, με μαγευτική θέα στον Αργοσαρωνικό και το μπλε της θάλασσας να «χτυπάει» με κυματάκια στα πόδια σου βρίσκεται το ξενοδοχείο Makis Inn Beach Resort, στη Θερμησία του Αργοσαρωνικού.

Θα λέγαμε ότι είναι αναμφισβήτητα ένας από τους προορισμούς που θα πρέπει να βάλετε στο ημερολόγιό σας για να επισκεφθείτε αν είστε λάτρης του χαλαρού τρόπου διακοπών κι αν αυτό που αναζητάτε είναι ένα ήρεμο περιβάλλον, περιτριγυρισμένο από δέντρα και «αγκαλιασμένο» από το μπλε της θάλασσας και του ουρανού.

Τόσο κοντά στην Αθήνα, μόλις 2 ώρες, κι όμως τόσο μακριά από το άγχος και την πίεση της πόλης, το Makis Inn Beach Resort είναι το ορμητήριο που αναζητάτε. Ειδικά τώρα την καλοκαιρινή περίοδο, το ξενοδοχείο αυτό μπορεί να σας προσφέρει μοναδικές εμπειρίες .

 

Είναι προσβάσιμο τόσο οδικώς, μέσω της Εθνικής οδού Αθηνών – Κορίνθου προς την περιοχή της Ερμιόνης, όσο και μέσω θαλάσσης από Πειραιά με το ιπτάμενο δελφίνι, επίσης σε μία απόσταση 2 ωρών και μία διαδρομή που θα απολαύσετε. Φυσικά σημείο αναφοράς σε αυτό το ταξίδι είναι η ιστορική πόλη της Ερμιόνης, μία παραθαλάσσια κωμόπολη για την ακρίβεια που αξίζει κανείς να επισκεφθεί για τα πολλά τουριστικά αξιοθέατα.

Η ιστορία αυτού του μικρού παράδεισου, που ακούει στο όνομα Makis Inn Beach Resort, ξεκινάει από τον κ. Μάκη, τον ιδιοκτήτη και την ιστορία του ίδιου του τόπου. Θερμασία ή Θερμησία σημαίνει ζεστός τόπος, ζεστός όσο και η καρδιά του κ. Μάκη, που υπήρξε ένας άνθρωπος φιλόξενος, χαρισματικός και πάντα χαμογελαστός. Με την ίδια αγάπη «έχτισε» κι αυτό το ξενοδοχείο, ανοίγοντας τις πόρτες του στους Έλληνες και τους ξένους τουρίστες που εκτιμούν την αληθινή φιλοξενία και την πραγματική φυσική ομορφιά.

Ο κ. Μάκης είχε πει κάποτε στα παιδιά του: «Θέλω η καρδιά της Θερμησίας να αρχίσει να χτυπάει!» και δεν άργησε να το κάνει πράξη, αφού σε αυτή την προσπάθεια είχε βάλει όλη του την αγάπη, πρωτίστως για τον τόπο του, για τον τόπο που γεννήθηκε και μεγάλωσε. Τότε ήταν που άρχισε να φυτεύει τα πρώτα πεύκα κατά μήκος της παραλίας, αρχίζοντας να δίνει πνοή και ζωντάνια στον τόπο. Φυσικά η επιλογή των πεύκων στην περίπτωσή του δεν ήταν τυχαία, αφού τα πεύκα είναι το σύμβολο της αιώνιας ζωής!

Σήμερα ο κ. Μάκης μπορεί να μην βρίσκεται ανάμεσά μας, όμως η Νέλλη Κοροντίνη (σύζυγος του κ. Μάκη) και ο Γιάννης Κοροντίνης φροντίζουν να συνεχίζουν το έργο του με την ίδια αγάπη και το ίδιο μεράκι. Μάλιστα η κ. Νέλλη είναι εκείνη που υποδέχεται τους επισκέπτες με χαμόγελο και τους μυεί στο μεγαλείο της ελληνικής κουζίνας. Είναι η χρυσοχέρα που από τα χαρισματικά χεράκια της βγαίνουν όλα τα εκλεκτά και αριστουργηματικά πιάτα που μπορεί να δοκιμάσει κανείς στο εστιατόριο που διαθέτει το ξενοδοχείο.

Η κ. Νέλλη έχει σκοπό να γεμίζει τις καρδιές των επισκεπτών της με αξέχαστες εμπειρίες, εμπειρίες που θα κρατήσουν για πάντα στο νου και θα τους κάνουν να νοσταλγούν τόσο τον ξεχωριστό τόπο της Ερμιόνης όσο και τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που δέχθηκαν κατά τη διαμονή τους στο ξενοδοχείο. Άνεση, χαλάρωση και ξεγνοιασιά, αυτές είναι οι τρεις λέξεις που ηχούν στα αυτιά κάθε επισκέπτη και τις αφομοιώνει στο «πετσί» του, αφού είναι όσα πρόκειται να αισθανθεί όποιος επισκεφθεί το Makis Inn Beach Resort.

Για την κ. Νέλλη και για τα παιδιά της που σήμερα έχουν αναλάβει τα ηνία της επιχείρησης, ο όρος φιλοξενία είναι πολλά παραπάνω από μία λέξη. Είναι φιλοσοφία, είναι τρόπος ζωής, είναι παράδοση και προσήλωση σε αυτή, είναι ιερός σκοπός, είναι όραμα. Ένα όραμα στο οποίο μένει πιστή από την πρώτη στιγμή και μία αξία αδιαπραγμάτευτη.

Δεκατρείς όμορφες κατοικίες, διακοσμημένες ξεχωριστά περιμένουν να φιλοξενήσουν τους πάντες με ιδιαίτερη φροντίδα. Κυρίαρχη η θεά προς την Ύδρα, τη Δοκό και ακόμη πιο μακριά προς τις Σπέτσες. Τα καταλύματα είναι ιδανικά για οικογένειες και παρέες, αφού έχουν τη δυνατότητα να φιλοξενήσουν έως 5 επισκέπτες.

 

Κάθε διαμέρισμα διαθέτει σύγχρονες ανέσεις και ευρύχωρα μπαλκόνια. Ο χώρος του εστιατορίου, εσωτερικός και εξωτερικός, προσφέρει δημιουργικά πιάτα με πρωταγωνιστές τα φρέσκα τοπικά προϊόντα. Παράλληλα το ξενοδοχείο φροντίζει να εμπλουτίζει το πρόγραμμά σας και την εμπειρία της διαμονής σας προσφέροντας μία σειρά από ενδιαφέρουσες εμπειρίες και δραστηριότητες, όπως ξενάγηση στο Κτήμα ελαιολάδου Κοροντίνη της περιοχής, γαστρονομικές δοκιμές, αναρρίχηση, ποδηλασία, καταδύσεις στα διαυγή νερά του Αργοσαρωνικού κόλπου και άλλα.

 

 

 

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις επισκεφθείτε το επίσημο site του ξενοδοχείου.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top