skip to Main Content

Sense: Το εστιατόριο στο rooftop του AthensWas Hotel – Πανοραμική θέα στην πόλη & εκλεπτυσμένες γεύσεις για απαιτητικούς ουρανίσκους

Στον πιο επιβλητικό πεζόδρομο της Αθήνας, τη Διονυσίου Αρεοπαγίτου και στο εντυπωσιακό rooftop του AthensWas Hotel θα βρείτε το εστιατόριο Sense. Η πανοραμική του θέα στην πόλη είναι το πρώτο στοιχείο που θα σας σαγηνεύσει με το που καθίσετε σε κάποιο από τα τραπέζια του. Συνεχίζοντας η βραδιά, τα απολαυστικά και εκλεπτυσμένα πιάτα που θα δοκιμάσετε είναι εκείνα που θα απογειώσουν την εμπειρία σας.

Δύο καλαίσθητοι χώροι τραπεζαρίας, ένας εσωτερικός για τον χειμώνα και ένας εξωτερικός για το καλοκαίρι,  χαλαρή ατμόσφαιρα και εκλεπτυσμένες γεύσεις είναι το τρίπτυχο της επιτυχίας του Sense. Ο κομψός εσωτερικός χώρος, διακοσμημένος με λεπτομέρειες υψηλής αισθητικής θα σας μαγέψουν, ενώ η ανοιχτή κουζίνα και ο διάδρομος προετοιμασίας, θα σας κάνουν να μην μπορείτε να κρατηθείτε από το να δοκιμάσετε τις δημιουργίες που υπογράφει ο Σεφ Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος.

Θα βρείτε το μενού εξαιρετικά δημιουργικό, αφού εστιάζει σε αυθεντικούς, ελληνικούς συνδυασμούς με μια σύγχρονη και εκλεπτυσμένη προσέγγιση. Το εξαιρετικό μενού είναι σε θέση να ικανοποιήσει ακόμα και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.

Οι συνταγές συνδυάζουν τη προσέγγιση της κλασικής ελληνικής κουζίνας η οποία δεν αποκλίνει από τις ρίζες και τις μνήμες της, με μια σύγχρονη και συχνά παιχνιδιάρικη εκδοχή πατροπαράδοτων συνταγών με ελάχιστες ξένες επιρροές. Τα πιάτα αναδύουν τα αρώματα της Ελλάδας και χαρακτηρίζονται από γεμάτες γεύσεις και ενδιαφέρουσες υφές, που θα σας ξαφνιάσουν ευχάριστα.

Σε ό,τι έχει να κάνει με το πότο θα απολαύσετε εκλεκτό κρασί ή signature κοκτέιλ με φόντο την επιβλητική Ακρόπολη.  Ο sommelier του εστιατορίου μπορεί να εμπλουτίσει τις γνώσεις σας σχετικά με τα ελληνικά και διεθνή κρασιά ή μπορεί να σας προτείνει ένα από τα εμπνευσμένα κοκτέιλ, που θα απογειώσει τη βραδιά σας.

 

 

 

 

 

 

Sense / Facebook / Instagram

Πληροφορίες:
Διονυσίου Αρεοπαγίτου 5, στον έβδομο όροφο του ξενοδοχείου
Tηλ. Κρατήσεων: +30 210 9200240
E-mail: sense@rooftopathenswas.gr

Ώρες λειτουργίας:
Ανοιχτά καθημερινά 12:00-17:00 για μεσημεριανό και 18:00-23:00 για δείπνο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top