skip to Main Content

Υάδες Mountain Resort: Πολυτελείς ανέσεις δίπλα στη φύση στο σαλέ των «Ελβετικών» Τρικάλων Κορινθίας

*
*

Στις παρυφές της κάτω συνοικίας Τρικάλων Κορινθίας σε υψόμετρο 1100 μέτρων θα συναντήσετε τo Υάδες Mountain Resort. Με μία μοναδική θέα στον Κορινθιακό κόλπο, αλλά και στις απόκρυμνες πλαγιές του όρους Ζήρεια θα βρείτε να απλώνονται τα 7 φινλανδικά chalets ανάμεσα στα 3000 αρωματικά φυτά.

Δεν είναι μακριά από την Αθήνα, μόλις μιάμιση ώρα δρόμος και μισή ώρα από το παραθαλάσσιο Ξυλόκαστρο. Πολύ κοντά βρίσκεται και το αθλητικό-χιονοδρομικό κέντρο Ζήρειας για να απολαύσετε ξένοιαστες στιγμές που η ελληνική φύση μπορεί να προσφέρει.

Στο Υάδες Mountain Resort κυριαρχούν τα φυσικά υλικά, κυρίως το φινλανδικό ξύλο και η πέτρα. Επτά αυτόνομες κατοικίες προσφέρουν στον επισκέπτη πολλές επιλογές μέσα σε ένα περιβάλλον ζεστασιάς αλλά και ανεξαρτησίας. Ο άνετος χώρος υποδοχής είναι το πρώτο σημείο που συναντά ο επισκέπτης, ενώ μπορεί να χαλαρώσει στον κοινόχρηστο χώρο του bbq.

Η απόδραση στα Τρίκαλα Κορινθίας αποτελεί μία ξεχωριστή εμπειρία που ενισχύεται από τη δυναμική της ίδιας της φύσης, που είναι εκεί για να προσφέρει απλόχερα στιγμές χαλάρωσης υπό τους σαγηνευτικούς ήχους της.

 

 

 

 

 

 

 

Υάδες Mountain Resort
Κάτω Τρίκαλα Κορινθίας
ΤΚ : 204 00
Τηλ : 6948949763, 6947810442
Φαξ : 2743091327
Email: info@hyades-resort.com

Website / Facebook / Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top