skip to Main Content

«Nammos Hotel Mykonos» – Στην Ψαρού ανοίγει ένα εμβληματικό ξενοδοχείο για το διεθνές jet set – Έτοιμοι οι απανταχού φραγκάτοι!

Nammos
instagram @luxurylifestylemaguk
instagram @luxurylifestylemaguk

Εάν επισκεφθείτε τη Μύκονο φέτος, ξέρετε που να μείνετε! «Μετά από 21 απίστευτα χρόνια στο “Nammos Restaurant”, ένα νέο κεφάλαιο ξεκινά στις 27 Απριλίου», δηλώνει ο Έλληνας επιχειρηματίας Πέτρος Στάθης που έχει συνδέσει το όνομά του με το «Νammos» της Μυκόνου.

Destination Mykonos

Η Nammos Hotels & Resorts, που αποτελεί το νέο ξενοδοχειακό brand της ADMO Lifestyle Holding (ADMO), της κοινοπραξίας των Alpha Dhabi και Monterock International, ανακοίνωσε το opening του ξενοδοχείου «Nammos Hotel Mykonos» στην παραλία Ψαρού, εκεί όπου βρίσκεται και το «Nammos Restaurant».

«Το άνοιγμα του “Nammos Hotel Mykonos” είναι μόνο η αρχή του ταξιδιού μας στον κλάδο της φιλοξενίας με περισσότερα απίστευτα μέρη που έχουν σχεδιαστεί για τις Μαλδίβες, το Αμπού Ντάμπι και αλλού», δηλώνει ο Πέτρος Στάθης.

«Αποτελεί δέσμευσή μας να διασφαλίσουμε ότι η εμπειρία κάθε επισκέπτη μαζί μας δεν είναι τίποτα λιγότερο από… εξαιρετική, από τη στιγμή της άφιξης μέχρι να δύσει ο ήλιος πάνω από τον κόλπο της Ψαρούς, με μια ατμόσφαιρα πάνω από όλα και κατ’ ουσίαν ελληνική και με το Nammos Beach and Restaurant σε απόσταση αναπνοής».

 

 

instagram @luxurylifestylemaguk
instagram @luxurylifestylemaguk

Το «Nammos Hotel Mykonos» διαθέτει 26 δωμάτια και σουίτες, καθώς και τρεις ιδιωτικές βίλες με προσωπική υπηρεσία μπάτλερ όλο το εικοσιτετράωρο, με μία «ολιστική εμπειρία φιλοξενίας που αρμόζει στο διεθνές τζετ σετ», όπως αναφέρεται σχετικά.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top