skip to Main Content

Holy Spirit: To βραβευμένο μπαρ των Νοτίων Προαστίων & τα δροσιστικά cocktail του κάνουν τη Γλυφάδα… εξωτική

Άνοιξε τις πόρτες του στις δύσκολες εποχές της κρίσης, όμως επιβίωσε ή για την ακρίβεια κατόρθωσε να γίνει το στέκι που όλοι αναζητούσαν στα Νότια Προάστια. Το Holy Spirit είναι δικαιολογημένα ένα από τα πιο δυναμικά μπαρ της Γλυφάδας, όχι μόνο για τα μοναδικά cocktails στα οποία έχει εξειδίκευση, αλλά και για τον χώρο, την αύρα και τους ανθρώπους του.

Δεν είναι λίγο να εμπλουτίζεις την λίστα σου με new entries σε κοκτέιλς που ακολουθούν την εποχή και γαργαλούν έξυπνα τον ουρανίσκο, χαρίζοντάς του τις πιο εκρηκτικές γευστικές εκπλήξεις. Ειδικά τώρα το καλοκαίρι που τα φρούτα παρελαύνουν, οι πηγές για έμπνευση είναι πολλές και οι συνθέσεις που προκύπτουν ως αποτέλεσμα, τόσο πολύπλοκες και ταυτόχρονα τόσο προσιτές που σε εντυπωσιάζουν.

H ψυχή σε όλη αυτή την προσπάθεια είναι ο , expert στα κοκτέιλς, με απίστευτα δημιουργικές ιδέες σε ό,τι έχει να κάνει με το ποτό γενικότερα και μία εμπειρία που αναγνωρίζεται σε διαγωνισμούς και διακρίσεις.

Το κοκτέιλ μπαρ με την παιχνιδιάρικη ατμόσφαιρα και τα βραβευμένα κοκτέιλ, κατάφερε να επαναπροσδιορίσει τη σημασία της “ψυχαγωγίας” στη Γλυφάδα και να επεκταθεί σε Βάρκιζα (Varkiza Resort), Aθήνα (Athens Concert Hall), αλλά και Μαϊάμι μέσω franchise.

 

Η φιλοσοφία του Holy Spirit συνοψίζεται σε μία λέξη, στη λέξη πάθος για ονειρικά κοκτέιλ, για το καλοκαίρι και το «άρωμα» που αναδύει, για το καινούριο και το ανεπανάληπτο, για το ονειρικό σε ό,τι έχει να κάνει με τη γεύση και την απόλαυση από τις συνταγές των cocktails.

Στο Holy Spirit όμως, είναι ένα συνονθύλευμα πραγμάτων που κάνουν τη διαφορά. Σίγουρα το πρώτο είναι οι κρυφές συνταγές, τα επόμενα όμως είναι αναμφισβήτητα η ατμόσφαιρα του χώρου και η μπάρα και συγκεκριμένα ό,τι συντελείται πίσω από αυτήν. Η μπάρα είναι ο «ιερός» χώρος, εκεί που το Holy Spirit δίνει όλη τη έμπνευση και τη φαντασία που απαιτείται για να προκύπτουν τα αριστουργήματα που δοκιμάζουμε.

Δεν το λέμε μόνο εμείς, το λένε οι ίδιες οι βραβεύσεις και ο κόσμος που δείχνει την προτίμησή του χειμώνα καλοκαίρι.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

#warmup you #saturday #night with something #fresh #cocktails #holyspiritbar #tiki #miami #glyfada

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Holy Spirit (@holyspiritbar) στις

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

#holypeople #holysaturday #grooveon 🍾🍾🙌🙌

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Holy Spirit (@holyspiritbar) στις

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Really happy to make it to #athinorama awards this year #proud #award #athens #finest #staytuned #miami

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Holy Spirit (@holyspiritbar) στις

Holy Spirit / Facebook / Instagram 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top