skip to Main Content

Abeliona Retreat: Εκθαμβωτική φυσική ομορφιά, άνεση σε country style δωμάτια – Kουζίνα με αγνά υλικά της Αρκαδίας

Είναι απόλυτα εναρμονισμένο με το τοπίο που το περιβάλλει. Είναι χτισμένο στην καταπράσινη πλαγιά ενός βουνού, με θέα στο οροπέδιο της Αρκαδίας, ακριβώς σαν μια φυσική προέκταση. Το Abeliona Retreat είναι απλά το ξενοδοχείο που θα επιλέξεις αν νιώθεις την ανάγκη να δραπετεύσεις απ’ ότι σε κουράζει, δίνοντας στο μυαλό και το σώμα σου λίγο χρόνο για να ανασυγκροτηθεί και να ξαναβρεί την ισορροπία του.

Είτε λοιπόν ψάχνεις για ηρεμία και πνευματικότητα, είτε για φυσική ομορφιά που σου κόβει την ανάσα και μοναδικά αρχαιολογικά αξιοθέατα, τότε η Αρκαδία και το Abeliona Retreat είναι το μέρος που τα συγκεντρώνει όλα.  Και μάλιστα σε ένα πανέμορφο, αν και ίσως όχι και τόσο γνωστό χωριό της ορεινής Μεσσηνίας κοντά στο ναό του Επικούριου Απόλλωνα, τον Αμπελιώνα.

Πρόκειται για έναν όμορφο σχηματισμό από πετρόκτιστα κτίρια χαμηλού ύψους, ενδεικτικά ενός χώρου όπου άνθρωπος και φύση συνυπάρχουν σε αρμονία. Το ειδυλλιακό συγκρότημα περιλαμβάνει 22 ευρύχωρα δωμάτια, αλλά και όμορφους εσωτερικούς κοινόχρηστους χώρους όπως το Lounge, το εστιατόριο και το κατάστημα οργανικών προϊόντων. Και ολοκληρώνεται από διαμορφωμένους εξωτερικούς χώρους ιδανικούς για περίπατο ή διάβασμα, ένα όμορφο κιόσκι και – φυσικά – το Yurt των 80τ.μ.

Το Abeliona Retreat δημιουργήθηκε με τη σφραγίδα της γνωστής αλυσίδας ξενοδοχείων Aldemar. Όλα τα δωμάτια είναι μεγάλα και όμορφα σε country style, με τζάκι, εξοπλισμένη κουζίνα, καθιστικό και θέα στην καταπράσινη φύση. Ενώνονται μεταξύ τους με περίτεχνα, ολάνθιστα καλντερίμια. Στο κεντρικό κτίριο στεγάζονται ο χώρος υποδοχής, ένα πανέμορφο εστιατόριο και το παραδοσιακό καθιστικό. Μeeting point η αυλή με τους ξύλινους πάγκους, τα τραπέζια, το BBQ και τον ξυλόφουρνο.

Όσο για το φαγητό θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε ντόπιες συνταγές με βιολογικά προϊόντα που σερβίρονται στο εστιατόριο και το πρωινό. Κάθε μέρα προσφέρεται ένα πλούσιο μπουφέ πρωινού και ένα μενού βασισμένο σε τοπικά, αγνά υλικά.  Θα βρείτε επίσης πολλά φρούτα, λαχανικά και μυρωδικά βότανα, πολλά από τα οποία τα μαζεύονται λίγο πριν από το μποστάνι ή το θερμοκήπιο του ξενοδοχείου. Ενώ και τα αυγά, προέρχονται από τις ελευθέρας βοσκής κότες που μεγαλώνουν στο κτήμα. Καθημερινά σερβίεται μια ποικιλία από τοπικά πιάτα, με επιλογές για τους vegetarians και τους λάτρεις της υγιεινής διατροφής, αλλά και για όσους προτιμούν το κρέας.

Το Abeliona Retreat και η τοποθεσία του προσφέρονται για διάφορες δραστηριότητες. Είτε προτιμάς την γαλήνια αίσθηση του διαλογισμού στη φύση, την αδρεναλίνη του Rafting στον γειτονικό Λούσιο, το περπάτημα στα σηματοδοτημένα μονοπάτια ή απλά την απόλαυση ενός γεύματος στο βιολογικό εστιατόριο, σε όλες τις περιπτώσεις θα μείνεις απόλυτα ικανοποιημένος από τις εναλλακτικές.

 

 

 

 

 

 

Αμπελιώνα, Μεσσηνία
T: +30 26260 23991- 3
M: +30 6948375905
E: info@abeliona-retreat.com

Website / Facebook / Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top