skip to Main Content

Η Ελλάδα ανάμεσα στους top 10 προορισμούς για μήνα του μέλιτος (ΦΩΤΟ)

Το ταξιδιωτικό περιοδικό Honeymoons.com, προτείνει στους αναγνώστες του, τους top 10 προορισμούς για το μήνα του μέλιτος.

Σύμφωνα με τους συντάκτες της λίστας το μυστικό για έναν ονειρεμένο μήνα του μέλιτος είναι η τοποθεσία, η τοποθεσία και πάλι η τοποθεσία!

Από μια τέτοια λίστα δεν θα μπορούσε να λείπει η Ελλάδα και βρίσκεται στη δεύτερη θέση! Γιατί τα έχει όλα! Είναι το μέρος που η νεόνυμφοι μπορούν να συνδυάσουν, ρομαντικές αποδράσεις σε νησιά, με φόντο το απέραντο γαλάζιο, περιηγήσεις σε αρχαία μνημεία και

ιστορικούς τόπους, βόλτα σε μια σύγχρονη πόλη (εννοεί την Αθήνα) όπου μπορούν να κάνουν ψώνια για όλα τα budjet,  κοντινές εκδρομές σε μέρη με πολύ πράσινο που μπορούν να οργανώσουν δραστηριότητες  για σπορ, όπως ορειβασία, αναρρίχηση,  κτλ.

Η Ελλάδα είναι τοπ προορισμός γιατί εδώ οι νεόνυμφοι μπορούν να απολαύσουν μαγευτικά ηλιοβασιλέματα, να βρουν κάθε είδους κατάλυμα από υπερπολυτελή ξενοδοχεία, μέχρι παραδοσιακούς ρομαντικούς ξενώνες, να γνωρίσουν και να αγαπήσουν την ελληνική κουζίνα και να απολαύσουν από φρέσκα ψάρια μέχρι την παραδοσιακή σπανακόπιτα και το διεθνώς γνωστό τζατζίκι και φυσικά να χαρούν τη μνημειώδη ελληνική φιλοξενία

Διόλου τυχαίο το γεγονός ότι η Τζούλια Ρόμπερτς και πολλοί ακόμα διάσημοι επέλεξαν την Ελλάδα για τον μήνα του μέλιτος!

Δείτε τους προορισμούς που περιλαμβάνει η λίστα:

1: Wine Country στην Καλιφόρνια

2. Ελλάδα

3: Χαβάη

4: Ελβετία

5. Κολοράντο

6: Φλόριντα 

7: Μπελίζ

8: Λας Βέγκας

9: Νότια Αφρική

10: Ιταλία

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top