skip to Main Content

«Καστελόριζο»: Για ρομαντικές βραδινές εξόδους με ολόφρεσκο ψαράκι, θέα τον Σαρωνικό & μουσικές διασκευές blues

Σε μία απίθανη τοποθεσία, με θέα το μπλε του Σαρωνικού και τη φωτισμένη παραλιακή προς την Ανάβυσσο, θα απολαύσετε υπέροχο φαγητό στο εστιατόριο «Καστελόριζο» πάνω στο λιμανάκι της Βάρκιζας.

Οι μεγάλες τζαμαρίες, αλλά και μεγάλες ρομαντικές βεράντες φροντίζουν να μετατρέψουν το γεύμα σας μία ξεχωριστή εμπειρία απόλαυσης. Η διακόσμηση στο εσωτερικό κινείται σε ανάλογους τόνους, παίζοντας χρωματικά με την παλέτα του μπλε.

 

Τα 35 και βάλε χρόνια εμπειρίας του Ομίλου Καστελόριζο σφραγίζουν με τη σιγουριά της ποιότητας τα ολόφρεσκα ψάρια, που έρχονται από την Τζια, τη Λήμνο, τα Κύθηρα, τη Νάξο αλλά και από τις κοντινές θάλασσες, τις καραβίδες Χαλκίδας και τις γαρίδες Αμβρακικού.

Την βραδιά σας στο Καστελόριζο, αν βρεθείτε εκεί Παρασκευή ή Σάββατο, θα συνοδεύσουν αγαπημένες νοσταλγικές μελωδίες σε διασκευές blues, swing και jazz. Στην ερμηνεία είναι η Τέτη Ρενέζη και στη μουσική επιμέλεια και τα πλήκτρα ο Απόστολος Κορδέλλας. Στο μενού θα βρείτε τις αλά καρτ επιλογές, αλλά και το set menu σε πολύ φιλική τιμή και με άκρως ενδιαφέροντα θαλασσινά εδέσματα συνοδεία εκλεκτού κρασιού.

Λεωφ. Ποσειδώνος, Λιμανάκια Βάρκιζας, 2109655022, www.kastelorizo.com.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top