skip to Main Content

Lango Design Hotel & Spa: Η νέα υπερπολυτελής ξενοδοχειακή πρόταση 5 αστέρων της Κω

Στην παραλία Λάμπη, σε απόσταση δύο χιλιομέτρων από την πόλη της Κω, άνοιξε μόλις τον περασμένο Μάιο, το 5άστερο adults only ξενοδοχειακό συγκρότημα Lango Design Hotel & Spa. Η μεγάλη ξενοδοχειακή επένδυση αναμένεται να δώσει μία νέα πνοή στον τουρισμό πολυτελείας του νησιού.

Το ξενοδοχείο τελεί υπό τη διαχείριση της ανεξάρτητης εταιρείας ανάπτυξης και management ξενοδοχείων στην Ελλάδα, HIP Hospitality.

Το όνομά του προέρχεται από την ενετική ιστορία του νησιού και την εποχή των Ιπποτών, οι οποίοι αποκαλούσαν την Κω με το όνομα «Lango».

Το ξενοδοχείο διαθέτει 55 δωμάτια και σουίτες, ορισμένες εκ των οποίων με δική τους πισίνα, spa, γυμναστήριο, εστιατόριο με μεσογειακή κουζίνα, δύο bar, εξωτερική και εσωτερική πισίνα κ.ά.

Το Lango Design Hotel & Spa προσφέρει premium υπηρεσίες, ενώ υπηρετεί τις τάσεις της σύγχρονης αρχιτεκτονικής μέσα από κάθετες, καθαρές γραμμές, πρωτοποριακό design και μοντέρνα, minimal αισθητική. Οι εσωτερικοί χώροι θέτουν ως προτεραιότητα την άνεση και τη χαλάρωση του επισκέπτη με κομψά έπιπλα, προσεγμένη πολυτέλεια και καλαισθησία.

Όλα τα παραπάνω συνθέτουν μια ξεχωριστή ρομαντική εμπειρία διαμονής στην Κω.

Lango Design Hotel & Spa / Facebook / Instagram 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top