skip to Main Content

Good news η ψηφιοποίηση του Δημοσίου: Το gov.gr στην 2η θέση μεταξύ 70 εταιρειών και οργανισμών, χάρη στην άψογη εμπειρία του καταναλωτή

Το gov.gr στην 2η θέση μεταξύ 70 εταιρειών και οργανισμών

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκίνησε τη μέρα του ενημερώνοντας τους πολίτες για μια καλή είδηση για τη χώρα.

Η εφαρμογή gov.gr πέτυχε μια σημαντική διάκριση, που δείχνει ότι η Ελλάδα βρίσκεται σε καλό δρόμο σε σχέση με την ψηφιοποίηση του Δημοσίου.

Η ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη: “Ξεκινάμε την εβδομάδα με μια πολύ ευχάριστη είδηση: το gov.gr βρίσκεται στην 2η θέση, μεταξύ 70 εταιρειών και οργανισμών, ως προς την εμπειρία του καταναλωτή!

Πρόκειται για την επισφράγιση μιας σκληρής δουλειάς που ξεκίνησε στην προηγούμενη κυβερνητική μας θητεία, με σκοπό να βελτιώσει την εμπειρία του πολίτη με το Δημόσιο, να διευκολύνει την καθημερινότητά του. Είναι αποτέλεσμα της Ελλάδας που αλλάζει. Και δεν σταματάμε εδώ. Στόχος μας είναι η ψηφιοποίηση όλων των υπηρεσιών του Δημοσίου. Και θα το πετύχουμε!”, έγραψε ο πρωθυπουργός στα social media.

Το gov.gr έχει αλλάξει δραματικά την επαφή του πολίτη με το Δημόσιο. Αναμένονται και περεταίρω αλλαγές, σύμφωνα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Πρόκειται για τη νέα ενιαία ψηφιακή πύλη της δημόσιας διοίκησης όπου πολίτες και επιχειρήσεις μπορούν να βρουν τις ψηφιακές υπηρεσίες που θέλουν εύκολα και γρήγορα.

Έχει σχεδιαστεί έχοντας στο μυαλό τις ανάγκες των πολιτών και των επιχειρήσεων. Ενοποιεί τη δομή και τη φιλοσοφία των υπηρεσιών ώστε το δημόσιο να αποκτήσει ένα ενιαίο και πιο φιλικό πρόσωπο προς τον πολίτη.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top