skip to Main Content

Μήπως αναγνωρίζετε το αγοράκι της φωτογραφίας; Σήμερα είναι πετυχημένος τραγουδιστής με δεκάδες επιτυχίες & πλατινένιες διακρίσεις

Αντώνης Ρέμος
@bild
@bild

Ενόψει των εμφανίσεων του με τη Δέσποινα Βανδή στη Γερμανία, ο Αντώνης Ρέμος παραχώρησε μία συνέντευξη στην εφημερίδα Bild.

Θα πραγματοποιήσουν δύο συναυλίες, την Παρασκευή στο Ντίσελντορφ και το Σάββατο στη Στουτγάρδη.

Μεταξύ άλλων ο διάσημος τραγουδιστής μίλησε στη γερμανική εφημερίδα και στον Γιώργο Ξανθόπουλο για τα παιδικά του χρόνια.

Θυμήθηκε τις αναμνήσεις του από τις δύο Γερμανικές πόλεις το Μπενράθ και το Μονχάιμ όπου μεγάλωσε με τους μετανάστες γονείς του.

Μάλιστα η Bild δημοσίευσε και φωτογραφία του Αντώνη Ρέμου όταν ήταν 5 ετών και είχε ντυθεί Λούκυ Λουκ.

Ο Αντώνης Ρέμος σε ηλικία 5 ετών στη Γερμανία

«Είχα υπέροχα παιδικά χρόνια», είπε στη συνέντευξη του προσθέτοντας ότι έχει ακόμα φίλους Γερμανούς από τα πρώτα του χρόνια στο σχολείο.

«Είμαι απίστευτα ενθουσιασμένος και γεμάτος προσμονή», λέει στην εφημερίδα.

Ο Αντώνης Ρέμος ήταν 12 ετών όταν η οικογένεια επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη και δεν κρύβει τη συγκίνηση του που θα τραγουδήσει στη χώρα που έζησε τα παιδικά του χρόνια.

Επίσης γίνεται αναφορά στο γάμο του Αντώνη Ρέμο με την Ιβόνη Μποσνιακ, με την οποία έχουν αποκτήσει μια κόρη, αλλά και στις συνεργασίες του με καλλιτέχνες διεθνούς εμβέλειας όπως ο Χούλιο Ιγκλέσιας και ο Έρως Ραμαζότι.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top