skip to Main Content

Κλαίρη & Βάσια Κοκιοπούλου: Αδελφές fashion bloggers έγιναν darlings της μόδας με το Fashion Has it… Προβάλλουν με αυτοπεποίθηση τα ατού των ανεπιτήδευτων γυναικών

Είναι δύο, όμορφες, νέες κοπέλες κι αδερφές με μεγάλη αγάπη για τη μόδα, τα ταξίδια και γενικά ό,τι έχει να κάνει με την ομορφιά κια την περιποίηση. Δεν είναι δίδυμες, όμως πολλοί λένε ότι μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό.
Είναι γλυκές και συνάμα δυναμικές, έχουν άποψη για τη μόδα και για όσα συμβαίνουν γύρω μας κι αγαπούν να γράφουν για ό,τι είναι ικανό να τους δώσει αφορμή κι έμπνευση.

Εφόσον συνειδητοποίησαν το πάθος τους για τη μόδα, το Fashion Has It.. δεν άργησε να έρθει στη ζωή τους. Φυσικά εδώ μιλάμε για μία οικογενειακή υπόθεση, για δύο αδερφές τόσο αγαπημένες που λατρεύουν να περνούν χρόνο η μία με την άλλη.

Η Κλαίρη Κοκιοπούλου είναι κριός και η μεγάλη της αδυναμία είναι η σοκολάτα. Χωρίς αστεία… σε βαθμό που μάλλον δε φαντάζεσαι! Η Κλαίρη ανήκει στην κατηγορία εκείνη των γυναικών που δεν αποχωρίζονται τα ψηλοτάκουνα, παρά μόνο αν πρόκειται για παραλία. Η μόδα είναι το πιο δημιουργικό κομμάτι της ζωής της και πλέον αναπόσπαστο. Δε την λες άνθρωπο με υπομονή, όμως εκτιμά την ευγένεια και το καλό χιούμορ.

Στην αντίπερα όχθη, θα γνωρίσεις τη Βάσια, μία πιο ατίθαση Ταυρίνα καθαρόαιμη σε ζώδιο και ωροσκόπο. Αδυναμία της το καλό φαγητό, τα cupcakes και τα ταξίδια. Εδώ κινούμαστε σε άλλο στυλ, προτιμά οτιδήποτε είναι ζωγραφισμένο με ρομαντικές πινελιές. Αυτό μπορεί να μεταφράζεται σε ένα ζευγάρι παραμυθένιες μπαλαρίνες και ένα φόρεμα πλούσιο σε τούλι, όπως ακριβώς στις πριγκίπισσες. Η Βάσια είχε ένα χόμπι από πολύ μικρή. Της άρεσε να σχεδιάζει και να ράβει τα δικά της ρούχα, κάτι που καλλιέργησε και το πάθος της για τη μόδα.

Η Κλαίρη και η Βάσια είναι αδερφές, όμως είναι και οι καλύτερες φίλες, που μοιράζονται τα κοινά τους ενδιαφέροντα, την αγάπη τους για τη μόδα και την ομορφιά.

Αν είσαι κι εσύ fashion addicted σίγουρα θα τις συναντήσεις σε κάποιο από τα σημαντικά events του χώρου. Είναι παρούσες σε όλα και φυσικά είναι πλήρως ενημερωμένες για όλες τις τελευταίες τάσεις του στυλ και της ομορφιάς.

Αν θες να τις παρακολουθήσεις τότε δεν έχεις παρά να τις αναζητήσεις στο Fashion Has it…, τον δικό τους προσωπικό χώρο έμπνευσης και έκφρασης.

To Fashion has it.. δημιουργήθηκε το 2010, μέσα από την κοινή αγάπη των κοριτσιών για τη μόδα. Στην ουσία, το blog τους είναι κάτι σαν προσωπικό ημερολόγιο, από το τι τους αρέσει να φορούν μέχρι ποια μέρη να επιλέγουν να φάνε μέχρι συμβουλές μόδας και μυστικά ομορφιάς.

Στη σελίδα τους στο facebook έχουν πάνω από 18.256 likes και 17.996 ακόλουθους, ενώ και στο instagram διαθέτουν φαναντικούς και φανταστικούς ακόλουθους, που ξεπερνούν τους 21.400.

Η πορεία αυτή δεν είναι τυχαία, έχει γίνει με πολύ αφοσίωση στον στόχο τους και πραγματική αγάπη γι΄αυτό που κάνουν. Γι’ αυτό και όλη αυτή η πορεία επσφραγίστηκε με τη βράβευσή τους στα Marie Claire blog awards, στην κατηγορία Social Media Darling.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

{hello from the other side 😎} @bairavision #bairavision #fashionhasit

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Claire & Vasia (@fashionhasit) στις

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

{less is more 💃} @leioross #leioross #fashionhasit

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Claire & Vasia (@fashionhasit) στις

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

{happiness is a new pair of shoes 😍 } #followMI @migato Photo by @panosgeorgiou  Make up by @tommygcosmetics  #instashoes #newcollection #migatolovers

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Claire & Vasia (@fashionhasit) στις

Website: www.fashionhasit.com
Facebook: @fashionhasit
Instagram: @fashionhasit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top