skip to Main Content

241.000 ακολουθούν την Ιωάννα Παλιοσπύρου και της αξίζει – Τopwoman με όλη τη σημασία της λέξεως (φωτό)

Ιωάννα Παλιοσπύρου

Πάλεψε, δεν το έβαλε κάτω, η δύσκολη αυτή διαδρομή που κλήθηκε να αντιμετωπίσει είχε σκαμπανεβάσματα, είναι η ηρωίδα και τα έχει καταφέρει!

Ο λόγος για την Ιωάννα Παλιοσπύρου, τη γυναίκα που έγινε σύμβολο δύναμης, μία σύγχρονη topwoman, που πριν 3 χρόνια έζησε την απόλυτη κόλαση.

Ήταν Μάιος του 2020, όταν η Ιωάννα ξύπνησε και πίστευε ότι θα έχει μία κανονική και συνηθισμένη ημέρα, σαν όλες τις υπόλοιπες.

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Απόδραση στη Μύκονο για το 3ήμερο του Αγίου Πνεύματος – Με ποια πήγε στο “νησί των ανέμων” (βίντεο)

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Παρουσίασε το ίδρυμά της από το μέρος που δέχτηκε την επίθεση – «Εδώ ξεκίνησε για μένα μια άλλη ζωή» (φωτό & βίντεο)

Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Δε νιώθω θυμό, γιατί νιώθω αγάπη – έχω μπροστά μου πολλά χειρουργεία – ο Γολγοθάς του πολυεγκαυματία» 

Η μοίρα όμως της επιφύλασσε, μια τραγικη τροπή.  Φτάνοντας στην δουλειά της και λίγο πριν μπει στο κτίριο στο οποίο στεγαζόταν το λογιστικό γραφείο στο οποίο δούλευε, μία γυναίκα της επιτέθηκε με οξύ, αλλάζοντας την ζωή της μία για πάντα.

Η δράστιδα συνελήφθη, ομολόγησε την πράξη της, προφυλακίστηκε με τη κατηγορία της«απόπειρας ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο» και η υπόθεση οδηγήθηκε στο ακροατήριο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Αθηνών, στις 15 Σεπτεμβρίου 2020, με τα ΜΜΕ να μονοπωλούν τη συγκλονιστική, πλην όμως αξιοπρεπέστατη, πρώτη εμφάνιση της Ιωάννας στο δικαστήριο.

Από τότε η Ιωάννα, πασχίζει να αλλάξει αυτόν τον κόσμο και να τον κάνει καλύτερο.

Έχει αγαπηθεί πολύ από τον κόσμο ο οποίος της δείχνει καθημερινά πόσο πολύτιμη αλλά και δυνατή είναι. Μετά από αμέτρητες πλαστικές επεμβάσεις, ώστε να μπορέσει να διορθωθεί το πρόβλημα το οποίο δημιουργήθηκε, μας δείχνει πως η ομορφιά πηγάζει από μέσα μας και όχι από την εξωτερική μας εμφάνιση.

Στο Instagram η όμορφη  – πλέον influencer –  έχει 241 χιλιάδες ακόλουθους, οι οποίοι βρίσκονται εκεί και την παρακολουθούν, σε αυτό το ταξίδι που ονομάζεται ζωή. 

Ιωάννα είσαι ένας θησαυρός! 

Ioanna Paliospirou Foundation

To Ioanna Paliospirou Foundation είναι μία οικογένεια στην οποία κάθε εγκαυματίας πάντα θα έχει μία θέση. Μία ομπρέλα κάτω από την οποία πάντα θα βρίσκει προστασία και στήριξη.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top