skip to Main Content

Η Μαρίνα Σάττι για τη Eurovision 2024: “Νιώθω εθνικός ήρωας. Βγαίνουν στη γειτονιά και μου λένε συγχαρητήρια”

Μαρίνα Σάττι

Η φετινή εκπρόσωπος της Ελλάδας στη Eurovision, η Μαρίνα Σάττι, πραγματοποίησε δηλώσεις στην κάμερα της ΕΡΤ και την εκπομπή “Στούντιο 4”.

Η Μαρίνα Σάττι μίλησε με θέα την Ακρόπολη στον Θάνο Παπαχάμο για τομ διαγωνισμό τραγουδιού που θα πραγματοποιηθεί τον Μάιο στο Μάλμε της Σουηδίας.

Ξεκινώντας τη συνέντευξη είπε: «Δεν έχω αγχωθεί και νιώθω ότι κάνω αυτό που, ούτως ή άλλως, κάνω στη ζωή μου – κάνω πρόβες, φτιάχνω μουσική και τραγούδια».

Η τραγουδίστρια αποκάλυψε, επίσης, ποιο ήταν το πρώτο άτομο που ενημέρωσε για τη συμμετοχή της στη Eurovision 2024: «Το είπα πρώτα στον αδελφό μου και μου απάντησε: Ok, let’s do it»

«Χαίρομαι που μου ανατέθηκε η Eurovision, όλη η γειτονιά μου εκεί στη Νέα Σμύρνη είναι χαρούμενη. Νιώθω εθνικός ήρωας αυτές τις μέρες. Βγαίνουν στη γειτονιά και μου λένε συγχαρητήρια. Ο ανθοπώλης μου είπε τι ωραία που τα είπα σε μια συνέντευξη. Χρειαζόμουν αυτή την αγάπη», δήλωσε η Μαρίνα Σάττι.

 

Αν και δεν έχει βρεθεί ακόμα το τραγούδι, η Μαρίνα Σάττι έχει κάποια πράγματα στο μυαλό της σχετικά με την εμφάνιση στη σκηνή: «Θα ήθελα να φτιάξω ένα πρότζεκτ που να είναι σύγχρονο, να αντιπροσωπεύει τη γενιά μου και τη νέα Ελλάδα, πέρα από τα στερεότυπα που έχουν οι Ευρωπαίοι για εμάς, αλλά και να είναι σχετικό ώστε να μπορέσουν να χορέψουν και να ταυτιστούν», επισήμανε.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top