skip to Main Content

Ο Made in Greece Ζolotas στο πρώτο γούρι για το 2024: Tetra από τα 4 στοιχεία της φύσης για αρμονία & ισορροπία (φωτό)

Made in Greece Ζolotas

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2023, η παρουσίαση της νέας συλλογής κοσμημάτων «TETRA» Γούρι 2024 του Οίκου ZOLOTAS, σε μια λαμπερή εκδήλωση που έλαβε χώρα στο κατάστημα του Οίκου στην Αθήνα, στην οδό Πανεπιστήμιου 10.

Made in Greece Ζolotas

 

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Οίκου ZOLOTAS, Georges Papalexis και η πρόεδρος κυρία Marianne Le-Clère Papalexis καλωσόρισαν τα εκλεκτά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ΕΛΕΠΑΠ καθώς και τους αγαπητούς εκπροσώπους του Ελληνικού Τύπου.

Ο Οίκος ZOLOTAS για να υποδεχτεί το 2024, δημιούργησε την ολοκληρωμένη συλλογή πολύτιμων κοσμημάτων «TETRA» Γούρι 2024, εμπνευσμένη από τη δυναμική αρμονία των Τεσσάρων Στοιχείων της φύσης που συνιστούν την κοσμική ύλη.

Ζολότας

Η συλλογή «TETRA» αποτελείται από μοναδικά κολιέ, σκουλαρίκια, βραχιόλια και δακτυλίδια σε χρυσό 18ΚΤ και ασήμι, διακοσμημένα με σμάλτα και πολύτιμους λίθους στα χρώματα που αντιπροσωπεύουν καθένα από τα στοιχεία.

Ζολότας

Για 17η συνεχή χρονιά, ο Οίκος ZOLOTAS στηρίζει το αξιέπαινο έργο του φιλανθρωπικού, μη κερδοσκοπικού σωματείου ΕΛΕΠΑΠ και συνδράμει ουσιαστικά στο σκοπό του, διαθέτοντας μέρος των πωλήσεων της Συλλογής Γούρι 2024- «TETRA» στα «Βήματα Ζωής» των παιδιών και ενηλίκων με αναπηρία.

Δείτε περισσότερες φωτό στο slide show

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top