skip to Main Content

The Foodie Corner: To blog της Ελληνοαγγλίδας Ελένης Βονισάκου – Συνταγές από όλο τον κόσμο προσαρμοσμένες στα ελληνικά δεδομένα

Απλό και λιτό αισθητικά, όπως ακριβώς πρέπει για να δίνεται όλη η προσοχή στην ουσία του, τις συνταγές του και τις φωτογραφίες με τα πιάτα που τις συνοδεύουν. Αυτό είναι το The Foodie Corner, το blog μαγειρικής με το οποίο έχουμε κολλήσει το τελευταίο διάστημα.

Δεν είναι μόνο προσεγμένο αισθητικά, αλλά φιλοξενεί και κάτι συνταγές που η μία είναι πιο λαχταριστή από την άλλη και απλά εύχεσαι να ήσουν από μια μεριά δίπλα στην Ελένη Βονισάκου για να δοκιμάζεις όλα αυτά τα ωραία που δημιουργεί. Αλήθεια, πόσο ωραίο συναίσθημα είναι να μπορείς να αφιερώνεις τον χρόνο σου σε αυτό που σε κάνει να νιώθεις ολοκληρωμένος…

Η Ελληνοαγγλίδα Ελένη έχει στήσει ένα δίγλωσσο blog και μοιράζεται μαζί μας τα μυστικά της κουζίνας της. Περνώντας ατελείωτες ώρες διαβάζοντας συνταγές σε μπλογκς και ιστοσελίδες, περιοδικά και βιβλία, συγκεντρώνει αμέτρητες συνταγές, ξεχωρίζει εκείνες που τις κεντρίζουν το ενδιαφέρον, τις δοκιμάζει, ίσως σε κάποιες να παρέμβει και με τις δικές της πινελιές και είναι έτοιμη να τις προτείνει και σε όλους εμάς, τους λάτρεις του καλού φαγητού.

Στόχος της Ελένης είναι να μας μεταφέρει έμπνευση με πιάτα πρωτότυπα, ενδιαφέροντα, τις περισσότερες φορές υγιεινά, μερικές φορές παχυντικά, αλλά πάντα νόστιμα! Επιδίωξή της είναι μέσα από το The Foodie Corner να μας κάνει να θελήσουμε να χωθούμε στην κουζίνα παρέα με μια κατσαρόλα ή έναν αυγοδάρτη!

Το The Foodie Corner είναι το αδελφάκι του On Top Of Spaghetti. Η Ελένη θέλησε να μοιραστεί με όσους περισσότερους φίλους της από την Ελλάδα συνταγές από το εξωτερικό κι αυτό και κάνει πλέον, ξεχωρίζοντας συνταγές που διαβάζει στο διαδίκτυο και προσαρμόζοντάς τες στα ελληνικά δεδομένα. Κρέας, ψάρι, όσπρια, λαχανικά και πολλά ακόμα, καθώς και φουρνιστές λιχουδιές ή γλυκά χωρίς ψήσιμο, πρωταγωνιστούν στις σελίδες αυτού του blog.

Εκτός όμως, από τις συνταγές στο The Foodie Corner θα βρούμε και Tips με μικρές ιδέες για την κουζίνα και το μαγείρεμα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τι περιμένετε; Ακόμα να το επισκεφθείτε;

The Foodie Corner / Facebook / Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top