skip to Main Content

Με Grand Prestige Gold στέφθηκε το ελαιόλαδο E-LA-WON στον μεγαλύτερο διαγωνισμό της Μεσογείου – Έλαμψε για 5η συνεχή χρονιά στο Terra Olivo 2018 στο Ισραήλ

Είναι αρωματικό, έχει έντονη φρουτώδη και πικάντικη επίγευση, διαθέτει πρωτοποριακή συσκευασία με προσθήκη αζώτου στο κενό μέρος της γυάλινης φιάλης, που διατηρεί αναλλοίωτη τη φρεσκάδα του χυμού της ελιάς, διαθέτει μοναδικά οργανοληπτικά χαρακτηριστικά, μα πάνω απ’ όλα είναι 100% made in Greece. Αυτοί ήταν οι λόγοι που το ελαιόλαδο E-LA-WON Premium ξεπέρασε κάθε προσδοκία, κατακτώντας για 5η συνεχή χρονιά το Grand Prestige Gold βραβείο στον διαγωνισμό Terra Olivo 2018.

Αφήνοντας πίσω τις κατηγορίες Gold και Prestige Gold, το E-LA-WON κέρδισε τις καλύτερες εντυπώσεις σε έναν από τους τρεις μεγαλύτερους διαγωνισμούς σε παγκόσμιο επίπεδο, που διεξήχθη στο Ισραήλ.

Αυτό το βραβείο ήρθε για να προστεθεί στην βιτρίνα των 45+ βραβεύσεων που έχει λάβει μέχρι σήμερα η E-LA-WON για τα μοναδικά προϊόντα της, επιβεβαιώνοντας τη συνεχή αναζήτηση της αριστείας και τελειότητας, τηρώντας όλες τις ορθές καλλιεργητικές πρακτικές.

Πάνω από 600 δείγματα από 25 και πλέον χώρες αξιολογήθηκαν από διακεκριμένους κριτές-γευσιγνώστες.
Ο Διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας E-LA-WON κ. Ιωάννης Καμπούρης επεσήμανε ότι: «θεωρούμε ιδιαίτερα σημαντικό να διακρίνονται τα ελληνικά προϊόντα και να βραβεύονται για την εξαιρετική τους ποιότητα και βέβαια τέτοια γεγονότα μας κινητροδοτούν να παρασκευάζουμε εκλεκτά ελαιόλαδα, ώστε να αποκτήσουν ταυτότητα και ανταγωνιστικότητα. Στόχος του συγκεκριμένου Διαγωνισμού είναι η σύνδεση του εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου με την υγιεινή διατροφή. Αξιοσημείωτοι στόχοι των βραβείων είναι η προώθηση της Μεσογειακής Διατροφής -καθότι ο μεγαλύτερος διαγωνισμός της Μεσογείου- η επικοινωνία των ωφελειών της και η ανταμοιβή των κορυφαίων ελαιολάδων απ΄όλο τον κόσμο. Η κατάκτηση του Grand Prestige Gold για το ελαιόλαδο E-LA-WON ήταν ένα βραβείο που έλλειπε από τη βιτρίνα των 45+ διακρίσεων της εταιρείας μας».

Σ’ ένα τέτοιο σημαντικό και διεθνώς αναγνωρισμένο διαγωνισμό η διάκριση του E-LA-WON Premium επιβεβαιώνει την υψηλή ποιότητα και τα εξαιρετικά οργανοληπτικά του χαρακτηριστικά.

Website: www.olivelawon.com
Facebook: olivelawon
Instagram: @e_la_won

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top