skip to Main Content

Made in Greece το Wildrobe: Το ελληνικό fashion marketplace που θα σε καταπλήξει – Πουλάς ρούχα σου & αξεσουάρ που δεν φοράς & αγοράζεις νέα, επώνυμα

Ελάτε, πείτε την αλήθεια… Πόσα από τα κομμάτια που έχετε στη ντουλάπα σας φοράτε πραγματικά; Είμαστε σίγουρες ότι κι εσείς, όπως κι εμείς, φοράτε περίπου τα μισά. Πάνω σε αυτή τη σκέψη στηρίχθηκαν ο Κωνσταντίνος Παπαζαφειρόπουλος και η Βάσια Πικρού προκειμένου να αναπτύξουν το Wildrobe, το μεγαλύτερο ελληνικό curated  fashion marketplace.

To Wildrobe είναι η ελληνική πλατφόρμα στην οποία μπορείς να πουλήσεις όσα κομμάτια έχεις στην ντουλάπα σου και δεν τα έχεις φορέσει ποτέ ή τα έχεις φορέσει ελάχιστες φορές. Επίσης, μπορείς και να αγοράσεις κομμάτια που έχουν ανεβάσει άλλοι χρήστες για τον ίδιο λόγο.

Βrands, όπως Balenciaga, Burberry, Celine, Chanel, Gucci, Marc by Marc Jacobs, Miu Miu, Levi’s είναι λίγα από εκείνα που θα δεις στο Wildrobe.

Στόχος του Wildrobe είναι να δημιουργήσει έναν συναρπαστικό κόσμο μόδας στον οποίο θα μοιραζόμαστε μοναδικά αντικείμενα από τις ντουλάπες μας που δεν εκφράζουν πλέον τους πραγματικούς εαυτούς μας με ανθρώπους που θα ήταν ενθουσιασμένοι να τους δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία σε απίστευτες εμπειρίες παρατείνοντας την αξία τους.

Το Widrobe σου προσφέρει ένα μοναδικό shopping experience, δίνοντας την ευκαιρία σε όλους να κερδίσουν μέρος της αρχικής τους επένδυσης πίσω από ό,τι πλέον δε χρησιμοποιούν, αλλά ταυτόχρονα να προσθέσουν στην ντουλάπα τους stylish pre-owned κομμάτια που τους αντιπροσωπεύουν πραγματικά σε εξαιρετικές τιμές.

Η διαδικασία της αγοραπωλησίας είναι απολύτως οργανωμένη και ελεγχόμενη.  Η ομάδα ελέγχει ως προς την ποιότητα και την αυθεντικότητα κάθε προϊόν που τίθεται προς πώληση. Στη συνέχεια το συσκευάζει με προσοχή και  το αποστέλλει στον αγοραστή του σαν καινούργιο.

Στη φιλοσοφία του Wildrobe υπάρχει και μία οικολογική προσέγγιση στο όλο ζήτημα και λειτουργεί με τέτοιο τρόπο ώστε να δημιουργηθεί σιγά σιγά, ει δυνατόν, μία ουσιαστικότερη σχέση με τον πλανήτη μας. Για να δημιουργηθεί 1 απλό βαμβακερό μπλουζάκι χρειάζονται 2.700 λίτρα πόσιμου νερού, ποσότητα που ισοδυναμεί με το νερό που χρειάζεται να πιει ένας άνθρωπος για 900 μέρες ή διαφορετικά 2.5 χρόνια.

Στις ντουλάπες μας κρύβεται ήδη ένας τεράστιος αριθμός από υπέροχα κομμάτια μόδας που παραμένουν αναξιοποίητα, τα οποία μπορούν να καλύψουν τις προτιμήσεις και το προσωπικό στυλ ακόμα και των πιο απαιτητικών fashion lovers.

Μπορούμε επομένως όλοι να κάνουμε τεράστια διαφορά στον πλανήτη και στην ποιότητα ζωής μας εάν μισά από τα νέα αντικείμενα που αγοράζουμε προέρχονται από ντουλάπες γεμάτες πραγματικούς στυλιστικούς θησαυρούς.

Στο Wildrobe θα βρείτε ρούχα, αξεσουάρ και υποδήματα τόσο για τις γυναίκες όσο και για άνδρες και τα παιδιά.

 

 

 

 

Website: www.wildrobe.com
Facebook: @wildrobe
Instagram: @wildrobecom

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top