skip to Main Content

Made in Greece η Etoile Coral: Τα πιο σικ καφτάνια του καλοκαιριού – Διαχρονικές & αέρινες δημιουργίες με bohemian αισθητική

Σύμβολο του καλοκαιριού, αλλά και της casual πολυτέλειας τα μοναδικά καφτάνια της Etoile Coral εμπνέονται από την Ελλάδα και τον κόσμο και ξεχωρίζουν για την απλότητα και το ανεπιτήδευτο στυλ τους.

Η Etoile Coral εξειδικεύεται στο resortwear και αντιπροσωπεύει το ελεύθερο πνεύμα και την bohemian chic αισθητική.  Από το πιο απλό μέχρι το πιο δουλεμένο, τα κομμάτια της συλλογής έχουν πετύχει να κάνουν τη γυναίκα που τα φοράει να νιώθει άνετα στις διακοπές, αλλά και στην πόλη, ταξιδεύοντας την στα γαλάζια νερά του Αιγαίου και στη λάμψη του καλοκαιρινού ήλιου.

Τα resortwear της Etoile Coral είναι σχεδιασμένα με ανέμελο πνέυμα και boho-chic αισθητική για τη γυναίκα που αγαπάει τα ταξίδια. Ανάλαφρα υφάσματα, περίτεχνα κεντήματα και κομψές παγιέτες συνθέτουν καφτάνια, top και φορέματα που αποτελούν την τέλεια επιλογή για τις πρωινές αλλά και τις βραδινές σου εμφανίσεις.

Με προσοχή στη λεπτομέρεια και γραμμές που κολακεύουν, τα κεντημένα σχέδια πάνω σε φυσικά υφάσματα από καθαρό μετάξι και αγνό βαμβάκι αποπνέουν ανεπιτήδευτο κοσμοπολίτικο στυλ. Από τα πιο απλά ως τα πιο περίτεχνα, τα σχέδια της Etoile Coral μας ταξιδεύουν στις χρυσές ακτές των νησιών της Μεσογείου και μας ντύνουν με τις λευκές και μπλε αποχρώσεις του Αιγαίου, τα φωτεινά χρώματα της βουκαμβίλιας και τη λάμψη του ήλιου.

Η Μάρα είναι το πρόσωπο πίσω από την Etoile Coral. Μέσα από τις δημιουργίες της επιδιώκει να μοιραστεί με το κοινό την αγάπη της για το καλοκαίρι και να ταξιδέψει όλο τον κόσμο στον τόπο καταγωγής της. Έχοντας μεγαλώσει στην Ελλάδα, ένιωθε πάντα τη θάλασσα να την καλεί και απολάμβανε τις ξέγνοιαστες βόλτες στις ελληνικές παραλίες. Αφού σπούδασε στη Γαλλία, απέκτησε πάθος για τη μόδα και επηρεάστηκε από το effortless style του Παρισιού. Η Μάρα ακολουθεί πιστά τις επιταγές της υψηλής αισθητικής και δημιουργεί αδιάκοπα νέα κομμάτια για τη σύγχρονη world traveler, συνδυάζοντας υφάσματα που έχουν μια μοναδική ιστορία και έτσι γεννιούνται μνήμες για ξεχωριστές χρονικές στιγμές και μέρη.

Δείτε την συλλογή στο etoilecoral.com  και στο Instagram.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top