skip to Main Content

Made in Greece η boutique Tsantilis & η Σοράγια Τσαντίλη: Ρούχα & αξεσουάρ από τους top Έλληνες designers

Αυτή η boutique στην καρδιά της Αθήνας,  είναι πραγματικά το κάτι άλλο. Δεν μοιάζει με κανένα άλλο κατάστημα που έχουμε δει κι αυτό γιατί η φιλοσοφία της ιδιοκτήτριας είναι ξεχωριστή. Η Σοράγια Τσαντίλη είναι μία φινετσάτη γυναίκα με καταγωγή από το Λίβανο και πάθος για τη μόδα, που φάνηκε ήδη από την ηλικία των 18, όταν αποφάσισε να σπουδάσει business και fashion design.

 

Η δημιουργία της Boutique Tsantilis.com ήρθε όταν μαζί με τον σύζυγό της, Δημήτρη Τσαντίλη, αποφάσισαν να διοχετεύσουν την ενέργειά τους σε κάτι που τους ευχαριστούσε πραγματικά. Η όλη προσπάθεια ξεκίνησε από την Σοράγια με τον σχεδιασμό και τη δημιουργία τσαντών EL. Η απήχηση που είχαν αυτές οι δημιουργίες οδήγησαν την σχεδιάστρια στη δημιουργία μίας ολόκληρης συλλογής.

Στον σχεδιασμό επικρατεί το σύμβολο του μαιάνδρου, που συμβολίζει την καλή τύχη, την αγάπη, τη φιλία, την αφοσίωση και την αιωνιότητα. Όλα αυτά τα στοιχεία είναι σαν να περιέρχονται αυτομάτως στις γυναίκες που κρατούν αυτές τις τσάντες.

Εκτός από τις τσάντες η Σοράγια διαθέτει στο κατάστημά της και ρούχα και αξεσουάρ, που είναι μία επιλογή από Έλληνες ταλαντούχους σχεδιαστές που η ίδια έχει ξεχωρίσει και θεωρεί ότι ταιριάζουν σε χρώμα, ύφος και γραμμές στον σχεδιασμό και τη φιλοσοφία των δικών της δημιουργιών.

 

 

 

 

 

 

 

Επισκεφτείτε το κατάστημα Tsantilis στη συμβολή των οδών Περικλέους και Φωκίωνος 16, στην καρδιά της Αθήνας.

Website / Facebook / Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top