skip to Main Content

Made in Greece η Ferryhopper: Κλείσε ακτοπλοϊκά εισιτήρια για τα ελληνικά νησιά, εύκολα & γρήγορα! Βρες όλα τα δρομολόγια πλοίων

Το καλοκαιράκι καταφθάνει και θα αρχίσουμε να προετοιμαζόμαστε για αποδράσεις. Ένας από τους πιο εύκολους τρόπους για να κλείσετε τα ακτοπλοϊκά σας εισιτήρια είναι η Ferryhopper, η μοναδική πλατφόρμα κράτησης ακτοπλοϊκών εισιτηρίων που παρουσιάζει στους ταξιδιώτες όλες τις απευθείας διαδρομές αλλά και όλους τους δυνατούς συνδυασμούς δρομολογίων, για περισσότερους από 160 προορισμούς στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Στόχος των δημιουργών της πλατφόρμας είναι να προσφέρουν στους ταξιδιώτες μία μοναδική εμπειρία να  σχεδιάσουν το ταξίδι που έχουν ονειρευτεί και να κλείσουν τα εισιτήριά τους εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια ακόμα και για νησιά που μπορεί να πιστεύουν ότι δεν συνδέονται μεταξύ τους!

Έτσι, η Ferryhopper λειτουργεί ως μία έξυπνη μηχανή αναζήτησης και κράτησης ακτοπλοϊκών εισιτηρίων και μέσα σε λίγα λεπτά μπορείς να έχεις προγραμματίσει το ταξίδι των ονείρων σου.

Το Ferryhopper αποτελεί εταιρεία τεχνολογίας αιχμής στο πεδίο της online μηχανής αναζήτησης των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, η οποία μέσω των διαφορετικών και πολλαπλών λειτουργιών μετατρέπει την διαδικασία της ταξιδιωτικής κράτησης σε μια απλή και απολαυστική εμπειρία.

Το Ferryhopper ιδρύθηκε το 2016, από τον Χρήστο Σπαθαράκη, Βασίλη Λαχανά, Παναγιώτη Σαράφη και Aiden Short. Σε λιγότερα από δύο χρόνια, η εταιρεία κατάφερε να πουλήσει πάνω από 200.000 εισιτήρια μέσω της πλατφόρμας για παραπάνω από 160 προορισμούς, αποκτώντας ένα σημαντικό μερίδιο της εγχώριας online αγοράς. Η εικόνα που παρουσιάζει σήμερα η παγκόσμια ακτοπλοϊκή αγορά είναι θετικά αυξανόμενη, λόγω της ψηφιοποίησης των ταξιδιωτικών υπηρεσιών και της ολοένα αναπτυσσόμενης ταξιδιωτικής τάσης, παγκοσμίως.

Η ομάδα της Ferryhopper δουλεύει καθημερινά έτσι ώστε να μετατρέψει τη διαδικασία της online κράτησης ακτοπλοϊκών εισιτηρίων σε μια απλή και ευχάριστη εμπειρία, αντίστοιχη δηλαδή με την εμπειρία του ίδιου του ταξιδιού.

Στα επόμενα βήματά της, η Ferryhopper στοχεύει να επεκταθεί στην Ιταλία και την Ισπανία, αλλά και σε ακόμα περισσότερους Μεσογειακούς προορισμούς καθώς και στη Βόρεια Ευρώπη. Ο βασικός στόχος της ομάδας είναι η περαιτέρω εδραίωσή της στην Ελληνική αγορά και η ταχεία ανάπτυξη της στο εξωτερικό.

Για την υλοποίηση αυτών των στόχων η Metavallon ανακοίνωσε σήμερα τη συμμετοχή της ως κύριος επενδυτής στη Seed επένδυση αξίας 600.000 ευρώ της Ferryhopper, με συν-επένδυση από την easyGroup του Sir Στέλιου Χατζηιωάννου.

Ferryhopper / Facebook / Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top