skip to Main Content

Made in Greece η Navy & Green: “Ντύνει” τον άντρα στην πένα από το πρωί ως το βράδυ – 40 καταστήματα ανά την Ελλάδα

Με βασικό προϊόν το ανδρικό πλεκτό έγινε γνωστή στην αγορά η εταιρεία Navy & Green το 1959 έτος ιδρύσεώς της. Σήμερα καλύπτει όλο το φάσμα του ανδρικού ρούχου και αποτελεί ένα από τα πιο αγαπημένα και αναγνωρίσιμα ανδρικά brands στην Ελλάδα.

Ο υψηλός σχεδιασμός και η ποιότητα κατασκευής σε συνδυασμό με τη μακρόχρονη εμπειρία είναι κάτι που αναγνωρίζεται από την ελληνική αγορά και μάλιστα ενισχύεται με την απόκτηση και πιστοποιητικού ποιότητας ISO 9001, το 1998.

Η νέα δεκαετία, το 2000 πλέον, φέρνει μαζί της ένα δυνατό αέρα αλλαγής και ανανέωσης με νέες συνεργασίες με επώνυμους οίκους, όπως ο Givenchy, αλλά και νέες συλλογές με καινούρια είδη και σειρές. Το δίκτυο διανομής επεκτείνεται σε όλη την Ελλάδα και το εμπορικό σήμα εδραιώνεται με την ποιότητα των προϊόντων που προσφέρονται στον πελάτη τόσο της χονδρικής όσο και της λιανικής πώλησης.

Τρία χρόνια μετά το brand προωθεί ακόμα πιο δυναμικά τις συλλογές του σε περισσότερα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, σε νέα shops in shop, ενώ αρχίζει να μετρά συμμετοχές στο πλαίσιο διεθνών συνεργασιών σε σημεία λιανικής πώλησης επώνυμων οίκων.

Το 2010-2011 η Navy & Green έχει πλέον καθιερωθεί στην αγορά του ανδρικού ενδύματος, επιτυγχάνοντας τη διεύρυνση των σημείων λιανικής πώλησης, ανοίγοντας καταστήματα σε μεγάλα εμπορικά κέντρα. Ταυτόχρονα, δημιουργεί νέες συνεργασίες με επιλεγμένα καταστήματα στην ανδρική ένδυση σε όλη την Ελλάδα.

Το 2012 η Navy & Green προσθέτει άλλο ένα μέλος στην οικογένειά της, ανοίγοντας το flag shop ,στον 2ο όροφο του εμπορικού κέντρου «The Mall Athens»,στο Μαρούσι.

Σήμερα διαθέτει 40 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, με συλλογές που απευθύνονται σε άντρες που δίνουν σημασία στην εμφάνισή τους, που γι’ αυτούς το στυλ είναι τρόπος ζωής και είναι απαιτητικοί με το αποτέλεσμα. Θέλουν να μαγνητίζουν τα βλέμματα με τις προσεγμένες εμφανίσεις τους και να κερδίζουν τις εντυπώσεις με συνδυασμούς ρούχων που αναδεικνύουν την προσωπικότητά τους.

Η συλλογή της Navy & Green περιλαμβάνει προτάσεις για όλη τη διάρκεια της ημέρας, από τις πρωινές εμφανίσεις στη δουλειά, μέχρι ένα χαλαρό απογευματινό καφέ ή ένα επίσημο βραδινό δείπνο. Ζεστά μπουφάν, μεγάλη ποικιλία σε υφασμάτινα παντελόνια για κομψές καθημερινές εμφανίσεις, πλεκτές ζακέτες, μακρυμάνικα t-shirts, κλασικά αγαπημένα jeans για πιο casual look, αλλά και κομψά κοστούμια, καλοραμμένα σακάκια και πλεκτά υψηλής ποιότητας για τις πιο επίσημες εμφανίσεις είναι μερικές μόνο από τις προτάσεις της Navy & Green για τους άντρες.

 

 

Δείτε περισσότερες προτάσεις από την χειμερινή συλλογή:

 

 

 

 

 

 

 

Navy & Green

Κεντρικά Γραφεία
Λεωφόρος Κωνσταντινουπόλεως 54, Περιστέρι
Email: info@adamakos.gr
Τηλ: 210 5739327
Fax: 210 5739327

FacebookInstagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top