skip to Main Content

Made in Greece η Nejma: Μinimal γραμμές & προσεγμένες ραφές στα πιο ευκολοφόρετα κιμονό, καφτάνια, παντελόνες του καλοκαιριού

Αέρινα υφάσματα, καθαρές γραμμές και σχεδιασμό που σε πολλές περιπτώσεις θυμίζει το αρχαίο ελληνικό στοιχείο. Τα κιμονό, τα καφτάνια, οι παντελόνες και τα φορέματα της Nejma συγκαταλέγονται στα must have items του φετινού καλοκαιριού.

Σε ποικιλία σχεδίων θα καλύψουν κάθε γούστο και κάθε ανάγκη και θα γίνουν τα πιο ευκολοφόρετα ρούχα που μπορούμε να βάλουμε στη βαλίτσα μας, γιατί είναι ευκολοσυνδύαστα και ιδανικά για κάθε σωματότυπο.

 

Γυναίκες με κάποια παραπανίσια κιλάκια θα κρύψουν κάθε ατέλεια, ενώ ακόμα και οι πιο καλλίγραμμες κυρίες θα αναδείξουν ακόμα περισσότερο το στυλ τους. Η χρωματική παλέτα της καλοκαιρινής συλλογής επικεντρώνεται στο λευκό, το μαύρο ή το γκρι, ενώ πρωταγωνιστικό ρόλο έχουν και τα πιο ζωηρά χρώματα, όπως το κοραλί, το κίτρινο και το πράσινο.

 

 

Αυτό που χαρακτηρίζει τις δημιουργίες της ελληνικής εταιρείας Nejma είναι οι «minimal γραμμές» και η ιδιαίτερη σημασία που δίνει στην λεπτομέρεια της ραφής και του σχεδίου.

 

 

Οι επιλογές των υφασμάτων και των σχεδίων γίνονται από ελληνική ομάδα βάσει των διεθνών τάσεων της μόδας.

 

 

Η γυναίκα της Nejma προτιμάει τα απλά και ποιοτικά πράγματα της ζωής: καλό σχέδιο, λειτουργικότητα, τέχνες και δράση, διαβάζουμε στο επίσημο site της εταιρείας.

 

 

Chic look ισάξιο του street style των κοσμοπολίτικων δρόμων που μπορεί να αγοραστεί σε προσιτή τιμή. Αυτή η φράση περιγράφει τη φιλοσοφία αυτού του brand κι αν νιώθετε ότι ανήκετε κι εσείς σε αυτήν την κατηγορία ως προς το προσωπικό σας στυλ τότε δεν έχετε παρά να ψάξετε περισσότερο αυτή την εταιρεία και να βρείτε τις δημιουργίες που θα αναδείξουν με τον καλύτερο τρόπο τη δική σας άποψη του στυλ, αλλά και τη διάθεσή σας!

 

 

 

 

 

 

 

 

Nejma / Facebook / Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top