skip to Main Content

Made in Greece η Ολυμπιακή Ζυθοποιία: Μπύρα Mythos & FIX Hellas γεύτηκαν οι Ολλανδοί στην «Vakantiebeurs 2019» – Παρουσία σε 35 χώρες στις 5 Ηπείρους

Ποιος δεν αγαπά την μπύρα και ειδικά την ποιοτική μπύρα με τα αληθινά αρώματα και την πλούσια γεύση; Σε αυτά τα βασικά χαρακτηριστικά επενδύει η Ολυμπιακή Ζυθοποιΐα, μία από τις ισχυρότερες ελληνικές εταιρείες παραγωγής μπύρας με διεθνή παρουσία.

H Ολυμπιακή Ζυθοποιία δημιουργήθηκε από τη συγχώνευση των εταιρειών Μύθος Ζυθοποιία και Ολυμπιακή Ζυθοποιία. Συνδυάζοντας το ελληνικό DNA και το διεθνές αποτύπωμα της δυναμικής του Ομίλου Carlsberg, συνιστά τον παίκτη που έχει βάλει σκοπό να αλλάξει το χάρτη της μπύρας στην Ελλάδα.

Ως προς αυτή τη κατεύθυνση η εταιρεία δημιουργεί καινοτόμα προϊόντα, υψηλής ποιότητας, που καλύπτουν τις ανάγκες της αγοράς και την ζήτηση των καταναλωτών. Η Ολυμπιακή Ζυθοποιΐα υπογράφει με χρώμα ελληνικό τα προϊόντα της, εκδηλώνοντας αυτό το ελληνικό DNA μέσα από από την εγχώρια παραγωγή 10 προϊόντων, στις δύο ιδιόκτητες μονάδες της.

Η εταιρεία διαθέτει 2 ιδιόκτητες μονάδες παραγωγής στη Σίνδο, Θεσσαλονίκης και τη Ριτσώνα, Ευβοίας, δυναμικότητας 2,2 εκατ. εκατόλιτρων ετησίως, στις οποίες παράγονται τα προϊόντα Μythos, Mythos Radler, FIX Hellas, FIX Dark, FIX ‘Ανευ, Kaiser και Henninger. Παράλληλα, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία εισάγει και διανέμει στη χώρα μας διεθνώς αναγνωρισμένες μάρκες, όπως: τη δανέζικη Carlsberg, τη μεξικάνικη Corona Extra, τις ιρλανδικές μπύρες Guinness και Kilkenny, τη βέλγικη Grimbergen, τη βαυαρικής προέλευσης weissbier Schneider Weisse, τον ιρλανδικό μηλίτη Magners και τον ανθρακούχο μηλίτη Somersby. Ταυτόχρονα, η εταιρεία παράγει, διαθέτει και διανέμει στην ελληνική αγορά τα σήματα Tuborg Club Soda, Tuborg Tonic Water, Tuborg Lemon Soda, Tuborg Lime-Green Tea Soda & Tuborg Orange-Cinnamon Soda.

Η τεχνογνωσία που διαθέτει, η οργάνωση και η αξιοπιστία που χτίζει χρόνο με τον χρόνο της δίνουν την ευκαιρία να δημιουργήσει ένα ισχυρό διεθνές αποτύπωμα, έχοντας πλέον παρουσία σε 35 χώρες σε 5 Ηπείρους. Πρωταρχικός σκοπός η ανάδειξη της ελληνικής επιχειρηματικότητας και των προϊόντων της ανά τον κόσμο.

Οι επιτυχίες που έχει διαγράψει η Ολυμπιακή Ζυθοποιία στη διαδρομή της είναι πολλές και μέσα σε αυτές συγκαταλέγεται και η συμμετοχή της στην 49η διεθνή τουριστική έκθεση της Ολλανδίας, «Vakantiebeurs 2019», που πραγματοποιήθηκε το διάστημα 9-13 Ιανουαρίου 2019, στο εκθεσιακό κέντρο VNU στην Ουτρέχτη της Ολλανδίας.

Η Ολυμπιακή Ζυθοποιία κατάφερε να κεντρίσει το ενδιαφέρον χιλιάδων επισκεπτών, οι οποίοι είχαν τη δυνατότητα να γευτούν την ελληνική μπύρα Mythos, που κατέχει την πρώτη θέση στην τουριστική αγορά και είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στην παρουσία της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας στη συγκεκριμένη έκθεση.

Η μπύρα Mythos και η FIX Hellas αποτελούν τα δύο ελληνικά brands της εταιρίας με την ισχυρότερη παρουσία στο εξωτερικό. Είναι οι μάρκες-ορόσημο της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας που ταξιδεύουν σήμερα σε περισσότερες από 35 αγορές σε όλο τον κόσμο, αποτελώντας καταλυτικούς παράγοντες στην ανάπτυξη της εξαγωγικής δραστηριότητας της εταιρίας τα τελευταία χρόνια.

Σημειώνεται ότι, η «Vakantiebeurs» είναι η μεγαλύτερη τουριστική έκθεση στην Ολλανδία και από τις πλέον αναγνωρίσιμες σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, ως ένα σημείο σύνδεσης των τουριστικών αγορών της ευρύτερης περιοχής, συγκεντρώνοντας τη φετινή χρονιά περισσότερους από 105.000 επισκέπτες.

Εργοστάσιο Ριτσώνας

70ο χλμ. Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας
32 009, Ριτσώνα, Εύβοια
Τ: 22620 71012
F: 22620 71265
E-mail: info@olympicbrewery.gr

Website 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top