skip to Main Content

Made in Greece η Parfait: Ακανές, μπακλαβαδάκια & κανταϊφάκια, παραδοσιακά λουκούμια… με αυθεντικές σερραϊκές συνταγές

Στο MadeinGreece.news αγαπάμε καθετί ελληνικό και καθετί που εμπνεέται και τιμά την παράδοση. Μία τέτοια περίπτωση είναι και η εταιρεία PARFAIT, που ειδικεύεται στα παραδοσιακά γλυκίσματα από την όμορφη πόλη των Σερρών.

Μπάλες γκοφρέτας, αυθεντικός σερραϊκός ακανές, μπακλαβαδάκια και κανταϊφάκια, παραδοσιακά λουκούμια με αποξηραμένα φρούτα και ξηρούς καρπούς είναι μερικές μόνο από τις γλυκές λιχουδιές που μας παρουσιάζει η PARFAIT. Γεύσεις που καλύπτουν κάθε προτίμηση και εγείρουν τον ουρανίσκο και των πιο απαιτητικών.

Η εταιρεία ιδρύθηκε τον Μάρτιο του 1981 κι έχει έδρα στις Σέρρες. Δραστηριοποιείται στην παρασκευή ειδών ζαχαροπλαστικής και στη λιανική & χονδρική πώληση των προϊόντων της. Διαθέτει μία σύγχρονη βιοτεχνική μονάδα στην πόλη των Σερρών, εξοπλισμένη με μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας και πιστοποιημένη κατά ΙSO 22000:2005.

Ο τομέας λιανικής λειτουργεί μέσα από το παραδοσιακό εργαστήρι ζαχαροπλαστικής στα κεντρικά της εταιρείας στις Σέρρες, καθώς και τα τρία στέκια café pâtisserie στις πόλεις της Θεσσαλονίκης και των Σερρών που προσφέρουν συνολικά και αποκλειστικά τα φρέσκα και τυποποιημένα προϊόντα της εταιρείας. Ο τομέας χονδρικής συνεργάζεται με εμπορικές ή τουριστικές επιχειρήσεις και HO.RE.CA. σε όλη την Ελλάδα. Από το 1991, η PARFAIT διαθέτει τα προϊόντα της στα αεροδρόμια, τα λιμάνια και τους μεθοριακούς σταθμούς της επικράτειας ως αναγνωρισμένος προμηθευτής της Hellenic Duty Free Shops S.A..

Η εταιρεία έχει θέσει όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιείται αυστηρότατες προδιαγραφές παρασκευής, κάτι που έχει συνεισφέρει στο χτίσιμο της ταυτότητας των προϊόντων PARFAIT, η οποία μάλιστα έχει αναγνωριστεί  αποσπώντας μόλις σε έναν χρόνο πέντε βραβεία και δύο διακρίσεις:

  • ένα βραβείο καινοτομίας στη Διεθνή Έκθεση Detrop & Oenos 2017 στην κατηγορία «Παραδοσιακά Προϊόντα»,
  • τέσσερα βραβεία ποιότητας στα Olymp Awards 2017 στην κατηγορία «Ποιοτικά Προϊόντα» και
  • δύο διακρίσεις ως φιναλίστ στα ERMIS AWARDS και στα Ελληνικά Βραβεία Γραφιστικής & Εικονογράφησης (ΕΒΓΕ) για τη συσκευασία των προϊόντων TWEE.

Φρέσκες ιδέες, αλλά και αυθεντικές κλασικές γεύσεις με έμπνευση και οδηγό την ελληνική παράδοση συνθέτουν και εμπλουτίζουν την προϊοντική γκάμα της PARFAIT που περιλαμβάνει οκτώ ξεχωριστές σειρές σε νέες μοντέρνες συσκευασίες:

KNACK. Τραγανές μπάλες γκοφρέτας με επικάλυψη μαύρης σοκολάτας ή σοκολάτας γάλακτος και γέμιση βελούδινης κρέμας από πραλίνα φουντουκιού.
CHOCO DELIGHTS. Αυθεντικός σερραϊκός Ακανές από φρέσκο βούτυρο και καβουρδισμένα αμύγδαλα, βουτηγμένος σε εξαιρετική μαύρη σοκολάτα ή σοκολάτα γάλακτος.
TWEE. Μία αληθινά πρωτοποριακή ιδέα, ένα μοναδικό snack σε τρεις συναρπαστικές γεύσεις: λευκή σοκολάτα με blueberry, σοκολάτα γάλακτος με φράουλα και μαύρη σοκολάτα με πορτοκάλι! Πρόκειται για απολαυστικές μπάρες από φίνο μπισκότο με επικάλυψη σοκολάτας και πρωτότυπη γέμιση με άρωμα και κομμάτια αποξηραμένου φρούτου.
EVARESTON σιροπιαστά. Μπακλαβαδάκια και κανταϊφάκια από τραγανό φρεσκοψημένο φύλλο κρούστας, πλούσιο σιρόπι μελιού και εκλεκτούς ξηρούς καρπούς που μοσχοβολούν κανελογαρύφαλλο.
EVARESTON exceptional. Μία μοναδική συλλογή που περιλαμβάνει παραδοσιακά λουκούμια σε κλασικές γεύσεις και αρώματα: βανίλια, μαστίχα, τριαντάφυλλο, καλοκαιρινά φρούτα, combo σύνθεση.
EVARESTON golden. Μία γκουρμέ συλλογή από παραδοσιακά λουκούμια με ξεχωριστές γεύσεις: σουσάμι, αμύγδαλο, μέλι & καρύδια, καρύδα, σερραϊκός Ακανές.
EVARESTON Greek cookies. Αφράτα και μοσχοβολιστά κουραμπιεδάκια και μελομακάρονα της παράδοσης, των γιορτών, του καθημερινού καφέ, του ξεχωριστού ελληνικού δώρου!
MYTHICAL COLLECTION. Μία πολύχρωμη και ξεχωριστή συλλογή από παραδοσιακά λουκούμια με αποξηραμένα φρούτα: σταφίδα, blueberry, πορτοκάλι, φράουλα.

Η προσοχή στην ποιότητα και οι ελκυστικές συσκευασίες είναι βασικά σημεία της στρατηγικής της εταιρείας, μέσω των οποίων επιδιώκει την σύναψη νέων συνεργασιών, αλλά και την επέκταση της παρουσίας της σε περισσότερα σημεία πώλησης σε Ελλάδα και εξωτερικό.

 

 

 

PARFAIT PC
3ο χλμ Ε.Ο. Σερρών – Δράμας
Σέρρες 62100
Τηλ. 23210-99600
Fax. 23210-99611

e-mail: info@parfait.gr
Facebook / Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top