skip to Main Content

Made in Greece η Pigogo: Η ελληνική πλατφόρμα online αγορών με επιστροφή χρημάτων – 382€ το μεγαλύτερο ποσό επιστροφής για το 2018

Το Pigogo είναι μια έξυπνη και ταυτόχρονα απλή πλατφόρμα, που επιτρέπει στους χρήστες της να κερδίζουν επιστροφή χρημάτων από τις ηλεκτρονικές τους αγορές. Πολύ εύκολα κι απλά μπορεί ο κάθε χρήστης να πραγματοποιεί τις αγορές του στα αγαπημένα του ηλεκτρονικά καταστήματα και να κερδίζει επιστροφή στο Pigogo σε χρήματα που πληρώνονται στον τραπεζικό του λογαριασμό!

Το Pigogo συγκεντρώνει επιπλέον εκπτωτικούς κωδικούς που μπορούν οι χρήστες να χρησιμοποιήσουν στα καταστήματα για έξτρα κέρδη, καθώς και τις πιο συμφέρουσες προσφορές ηλεκτρονικών καταστημάτων.

Σύμφωνα με στοιχεία που δημοσίευσε η ίδια η Pigogo για το 2018 καταγράφεται αύξηση 150% στις συναλλαγές, σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος, ενώ σημειώνεται επίσης αύξηση 80% της βάσης χρηστών του. Στην πλατφόρμα έχουν ενταχθεί πλέον περισσότερα από 450 μεγάλα και επώνυμα καταστήματα με προϊόντα μόδας και ομορφιάς, υπηρεσίες ταξιδιών, ηλεκτρονικά και ηλεκτρικά είδη, είδη σπιτιού, φαγητό και σούπερ μάρκετ.

Τα προϊόντα τεχνολογίας κυριάρχησαν στις αγορές των καταναλωτών το 2018, με ποσοστό 41% αξίας αγορών που δαπανήθηκαν ενώ ακολούθησαν τα προϊόντα μόδας και ομορφιάς με ποσοστό 22%, τα ταξίδια 17%, το σούπερ μάρκετ και το φαγητό 14%.

Τον Δεκέμβριο, οι εορταστικές αγορές κινήθηκαν στο ίδιο μοτίβο, με τα προϊόντα τεχνολογίας και πάλι να κυριαρχούν με ποσοστό 38% επί του συνόλου των αγορών που πραγματοποιήθηκαν, τα προϊόντα μόδας-ομορφιάς να ακολουθούν με 28% ενώ το σούπερ μάρκετ-φαγητό αναδείχθηκε τρίτο με ποσοστό 18%.

Σε ό,τι αφορά τον κλάδο των ταξιδιών, το 77% των αγορών που πραγματοποιήθηκαν μέσω του Pigogo αφορούσε αεροπορικά και ακτοπλοϊκά εισιτήρια, ενώ το 23% αφορούσε υπηρεσίες διαμονής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η μεγαλύτερη επιστροφή που κέρδισε χρήστης το 2018 από μία μόνο αγορά ήταν 117 ευρώ από κατάστημα αθλητικών ειδών, ενώ η top ημέρα με τις περισσότερες αγορές το 2018 από τους χρήστες του Pigogo ήταν η Black Friday.

«Το μεγαλύτερο ποσό επιστροφής που συγκέντρωσε χρήστης το 2018 ήταν 382€! Το νούμερο είναι εντυπωσιακό. Είναι ταυτόχρονα όμως ενδεικτικό της τάσης που επικρατεί, να συγκεντρώνονται αγορές σε ένα marketplace από όπου ο καταναλωτής έχει ουσιαστικό κέρδος. Οι καταναλωτές γίνονται πιο απαιτητικοί, ερευνούν περισσότερο πριν προχωρήσουν σε αγορά και θέλουν πάντα το μεγαλύτερο δυνατό όφελος από τις αγορές τους. Πιστεύουμε ότι μέρος της επιτυχίας της πλατφόρμας μας οφείλεται τόσο σε αυτή τη νέα τάση των καταναλωτών όσο και στη συνεχόμενη αύξηση της εμπιστοσύνης τους στις ηλεκτρονικές αγορές. Από την άλλη, πλατφόρμες και τεχνολογία όπως η δική μας θεωρούμε ότι συμβάλλουν στη γενικότερη άνοδο του κλάδου του e-commerce καθότι προσφέρουν πλέον ουσιαστικό όφελος στους online καταναλωτές», αναφέρει η ανακοίνωση της εταιρείας.

Website / Facebook 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top