skip to Main Content

Made in Greece η “Rizes Crete”: Κρητική παράδοση σε προϊόντα περιποίησης προσώπου, σώματος & μαλλιών άκρως φυσικά & θρεπτικά για την επιδερμίδα μας

Όνομα και πράγμα η εταιρεία Rizes Crete, που κουβαλά πάνω της μία ιστορία παράδοσης από το αρχοντικό νησί της Κρήτης στα φυσικά καλλυντικά προϊόντα για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά.

Έχοντας ως σύμμαχο τα στοιχεία της φύσης, η εταιρεία δημιουργεί σειρά προϊόντων, τα οποία υπόσχονται την άμεση φροντίδα για την υγεία της επιδερμίδας μας. Το βιολογικό ελαιόλαδο, τα βότανα και τα αιθέρια έλαια του νησιού γίνονται η πρώτη ύλη για τη δημιουργία καλλυντικών με πλούσια οφέλη για το σώμα και τα μαλλιά μας.

Με ξεχωριστές σειρές τόσο για τις  γυναίκες όσο και για τους άνδρες, προσφέρει λύσεις που καλύπτουν κάθε μας ανάγκη. Ειδικά στην σύγχρονη εποχή, που είναι ιδιαίτερα απαιτητική και δεν έχουμε τον χρόνο που θέλουμε για τη φροντίδα της επιδερμίδας μας, η Rizes Crete έρχεται με προτάσεις περιποίησης που καλύπτουν κάθε μας ανάγκη, ανάλογα με τον τύπο του δέρματός μας.

Συνταγές με βάση το βιολογικό ελαιόλαδο, φυτά, βότανα και αιθέρια έλαια που υπόσχονται να φροντίσουν την ομορφιά και την υγεία της επιδερμίδας μας, έτσι όπως μόνο η φύση μπορεί.

Η εταιρεία  Rizes Crete ιδρύθηκε στο Ρέθυμνο της Κρήτης και είναι 100% made in Greece. Όραμα της εταιρείας είναι η δημιουργία και η προσφορά μιας μοναδικής σειράς φυσικών καλλυντικών και σαπουνιών με υψηλή ποιότητα και ασφάλεια κατάλληλα για όλους τους τύπους δέρματος.

Τα καλλυντικά Rizes Crete είναι δερματολογικά ελεγμένα, εμπλουτισμένα με φυσικά και βιολογικά εκχυλίσματα. Δεν περιέχουν parabens, σιλικόνη ή παραφινέλαιο και δεν έχουν δοκιμαστεί σε ζώα, καθιστώντας τα ηθικά και φιλικά προς το περιβάλλον.

Οι Rizes Crete παράγει και προσφέρει σαπούνια, κρέμες προσώπου, κρέμες περιποίησης σώματος, προϊόντα για τη φροντίδα των μαλλιών, κρέμες για χέρια & πόδια, προϊόντα για την υγιεινή του σώματος, αλλά και ξύλινα σκεύη από έλια, υπέροχες υσκευασίες δώρου και αιθέρια έλαια.

Μας κέρδισε η 24ωρη ενυδατική κρέμα με ελαιόλαδο, αλόη & εκχύλισμα τριαντάφυλλου, η οποία διαθέτει μία πλούσια σύνθεση σε φυσικά συστατικά, ενώ ενισχύει τις φυσιολογικές λειτουργίες του δέρματος. Προσφέρει αποτελεσματική ενυδάτωση και προστασία από τη δημιουργία των ελεύθερων ριζών που προκαλούν γήρανση του δέρματος. Το δέρμα παραμένει ενυδατωμένο, φρέσκο και λαμπερό όλη την ημέρα.

Η συγκεκριμένη σύνθεση είναι εμπλουτισμένη με βιολογικό ελαιόλαδο, οργανική αλόη και οργανικό εκχύλισμα τριαντάφυλλου, πρωτεΐνες από σιτάρι και μέλι, εκχυλίσματα καλέντουλας, σταφυλιού και χαμομηλιού, που παράγονται με ήπιες μεθόδους εκχύλισης, για να διατηρήσουν τα ενεργά συστατικά τους, βοηθά στη διατήρηση της φυσικής υγρασίας του δέρματος.

Ξεχωρίσαμε επίσης το σαμπουάν για όλους τους τύπους μαλλιών με το μοναδικό συνδυασμό του βιολογικού εκχυλίσματος ελιάς και του εκχυλίσματος ροδιού, τα οποία βελτιώνουν την υφή των μαλλιών. Περιέχει ηλίανθο και εκχύλισμα πράσινου τσαγιού που προστατεύουν από τον αποχρωματισμό και το ξεθώριασμα των μαλλιών.

Εκτός από τα προϊόντα φροντίδας, η εταιρεία δραστηριοποιείται και στην κατασκευή χειροποίητων ρολογιών, φτιαγμένων αποκλειστικά από ξύλο, όπως και χειροποίητων σκευών για την κουζίνα επίσης από ξύλο.

 

 

 

 

​Βρείτε όλα τα προϊόντα της εταιρείας εδώ στο επίσημο site της, όπως και στο facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top