skip to Main Content

Made in Greece η Royal Food & τα Macareux®: Ευβοιώτικα ζυμαρικά με κολοκύθα, πιπερόριζα, καπνιστό κάρυ… για υψηλές γαστρονομικές απολαύσεις

Το μεράκι και οι γνώσεις για τα αγνά προϊόντα είναι τα δύο βασικά στοιχεία που χαρακτηρίζουν την Royal Food,  ένα μικρό εργαστήριο παραγωγής ζυμαρικών, με έδρα την Χαλκίδα Εύβοιας. 

Η εταιρεία, που ιδρύθηκε το 2016, επενδύει στην ποιότητα των προϊόντων της, που πιστεύει ότι αποτελεί και τη μόνη εγγύηση που μπορεί να εξασφαλίσει την υγιή βιωσιμότητά της. Για τη διασφάλιση της ποιότητας επιμένει στην επιλογή των καλύτερων πρώτων υλών, δίνοντας προϊόντα ανώτερης ποιότητας, υψηλής διατροφικής αξίας και γεύσης.

Η εταιρεία εξειδικεύεται στα ζυμαρικά και υπό το όνομα Macareux®, βάζει στόχο να κατακτήσει κάθε γαστρονομική φαντασία. Χρησιμοποιώντας καινοτόμους συνδυασμούς με εξαιρετικό ελληνικό σιμιγδάλι σκληρού σίτου δημιουργεί ζυμαρικά με ευεργετικές ιδιότητες για την υγεία.

Η έμφαση στην ποιότητα εντοπίζεται σε όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας. Τα ζυμαρικά σχηματίζονται παραδοσιακά με την χρήση μπρούντζινης μήτρας και ξηραίνονται σε χαμηλή θερμοκρασία για πολλές ώρες, με αποτέλεσμα ένα εύγευστο ζυμαρικό που διατηρεί την υψηλή διατροφική του αξία για μια ισορροπημένη και υγιεινή διατροφή.
Εκτός όμως από το προϊόν αυτό καθεαυτό η εταιρεία ρίχνει βαρύτητα και στην συσκευασία, που αποτελεί στοιχείο ζωτικής σημασίας για την προστασία των προϊόντων της. Η συσκευασία σχεδιάστηκε με εσωτερικό σακουλάκι ώστε να διατηρείται το προϊόν και τα συστατικά του ασφαλή σε όλο τους το ταξίδι μέχρι να βρεθούν στο πιάτο του καταναλωτή.
Royal Food επενδύει στη σύγχρονη τάση για ζυμαρικά με γεύσεις, χρησιμοποιώντας καινοτόμους συνδυασμούς με ελληνικό σιμιγδάλι σκληρού σίτου. Απευθύνεται σε καταναλωτές που προσέχουν τη διατροφή τους και αναζητούν προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας ή ακόμα και σε λάτρεις των γκουρμέ ζυμαρικών, αφού τα Macareux® προσφέρονται -εκτός από τις κλασικές γεύσεις- σε πολλούς πρωτότυπους γευστικούς συνδυασμούς όπως με κουρκουμά και θυμαρίσιο μέλι, κολοκύθα butternut και πιπερόριζα, με καπνιστό κάρυ, με λιναρόσπορο, πιπεριά Φλωρίνης, πάστα ελιάς και σκόρδο, με χαρούπι κ.ά.
Εκτός από τα ζυμαρικά όμως, η εταιρεία φτιάχνει και έτοιμα γεύματα, σε μια εξαιρετική συσκευασία, όπως μανιταρόσουπα και τραχανά με κάρυ και μπαχαρικά ή με λαχανικά.
Το σίγουρο είναι ότι όποιο προϊόν κι αν επιλέξει κανείς θα ζήσει μία μοναδική γευστική εμπειρία και θα απολαύσει γεύσεις ποιοτικές που θα εκπλήξουν ευχάριστα τον ουρανίσκο του.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top