skip to Main Content

Made in Greece η Τikto: Τα πιο hot καφτάνια, κιμονό, μαγιό, φορέματα του καλοκαιριού τα φτιάχνει η Κατερίνα με έμπνευση την Ελλάδα

Tikto από το τίκτω, που σημαίνει γεννώ. Αυτό είναι το brand ου δημιούργησε η Κατερίνα Χατζηχρήστου, η οποία “γεννά” κυριολεκτικά τις ωραιότερες δημιουργίες που δίνουν στο καλοκαίρι μας άλλο νόημα και στην εμφάνισή μας άλλη διάσταση.

Ένα παθιασμένο όνειρο ήταν η αφορμή για τη δημιουργία αυτού του brand και δεν είναι άλλο από την ανάγκη της να συνδυάσει το παραδοσιακό στοιχείο που τόσο αγαπά με το σύγχρονο και επιτρέψει με αυτό τον τρόπο σε όλες τις γυναίκες να νιώσουν ο πάνω από όλα ο εαυτός τους, χωρίς καταπίεση και καταναγκασμούς.

Μέσα από την απλότητα η Κατερίνα μεγαλουργεί και αποδίδει ένα αποτέλεσμα που είναι το λιγότερο εντυπωσιακό. Άκρως καλοκαιρινές, αέρινες δημιουργίες υπόσχονται να ανανεώσουν την εμφάνισή μας και να μας χαρίσουν την αυτοπεποίθηση που όλες οι γυναίκες χρειαζόμαστε.

Εντυπωσιακά καφτάνια, μοναδικά κιμονό, girly jumpsuits, χρωματιστά maxi φορέματα… Τα ρούχα που σχεδιάζει η Κατερίνα κολακεύουν κάθε σωματότυπο και ανταποκρίνονται πλήρως στο ύφος και την ανεμελιά της εποχής. Τα ρούχα της αναδεικνύουν με τον πιο κολακευτικό τρόπο τις καμπύλες της γυναίκας και την κάνουν να νιώθει όμορφα μέσα σε αυτό που φορά.

Όλα τα σχέδια είναι επηρεασμένα από συναισθήματα, εικόνες και στιγμές που μπορεί να αισθανθεί ο καθένας, όπως το φως και τα χρώματα της Ελλάδας, που είναι από τις κύριες πηγές έμπνευσης.

Η ελληνική συλλογή TIKTO απευθύνεται σε γυναίκες που θέλουν να αισθάνονται άνετα, επενδύουν σε υλικά υψηλής ποιότητας και θέλουν να βάλουν λίγα, αλλά ευκολοσυνδύαστα ρούχα στις τσάντες των διακοπών τους, που να μπορούν να φορεθούν από το πρωί μέχρι το βράδυ. Γυναίκες που έχουν αυτοπεποίθηση, αναζητούν το διαφορετικό και θέλουν να ξεχωρίζουν!

Η Κατερίνα από μικρό παιδί θυμάται να έχει έντονο ενδιαφέρον για το ρούχο. Άλλωστε μεγάλωσε μέσα στη βιοτεχνία, στην επιχείρηση που διατηρούσε η μητέρα της που δραστηριοποιείτο στο χώρο του ανδρικού πλεκτού. Και παρ’ ότι φλέρταρε πάντοτε με τον χώρο της μόδας, επαγγελματικά την κέρδισαν, αρχικά τουλάχιστον, ο χώρος των πωλήσεων και του Marketing. Στα 37 της, ωστόσο συνειδητοποίησε πως αυτό δεν ήταν το πραγματικό της όνειρο. Έκανε ιδιαίτερα μαθήματα πατρόν/ραπτικής και ξεκίνησε να σπουδάζω Σχέδιο Μόδας στην ΑΚΤΟ. Από τότε το νερό κύλησε στο αυλάκι και τα πράγματα πήραν το δρόμο τους. Η Κατερίνα δημιούργησε το δικό της brand και σήμερα μας το παρουσιάζει περήφανα.

Το TIKTO έχει ως στόχο να εδραιωθεί ως το αγαπημένο καλοκαιρινό brand, δημιουργώντας το απόλυτο “TIKTO Total Summer Look!”!

Δεν χρειάζονται άλλα λόγια από εμάς. Μόνο για το κλείσιμο θα κρατήσουμε το moto της ΤΙΚΤΟ που μας άρεσε πολύ: «Κυνηγήστε τον ήλιο και ζήστε τη στιγμή!»

 

 

 

 

 

 

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Be individual, love yourself, move into fantasy, be authentic, be seductive.. Stay Folk! Many thanks to @urban_owl_eyewear 🙏 – – #ss19 #tiktoathens #newcollection #swimwear #ootd #greekdesigners #madeingreece #fairfashion #ethicallymade #sustainable #wholesale #retail

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη TIKTO ATHENS (@tiktoathens) στις

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

This summer will be a seductive one! #tiktoathens SS19 #swimwear #collection “SEDUCTIVE FOLK” stay tuned.. #greekdesigners #fashion #sustainablefashion #fairfashion #newcollection #wholesale #retail #summerwear #premiumquality #madeingreece

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη TIKTO ATHENS (@tiktoathens) στις

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Smells like summer @andydote_fashionfair ☀️ Come and join us at Atrium Hall 💙 #fashion #sustainablefashion #fairfashion #tiktoathens #greekdesigners #ss19 #madeingreece #womenswear #swimwear #bags #sandals #kidswear #wholesale #athens

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη TIKTO ATHENS (@tiktoathens) στις

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Like mother like daughter! ❤️ @tiktoathens #kidswear new #ss19 #collection is true! @funkypelota #showroom – – #fashion #womenswear #kidswear #kidsfashion #summercollection #premiumquality #greekdesigners #ootd #wholesale #minime

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη TIKTO ATHENS (@tiktoathens) στις

Tikto / Facebook / Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top