skip to Main Content

Made in Greece οι εξωτικές πετσέτες «Summer Me!»: Βάζουν χρώμα… ελληνικό στο καλοκαίρι μας

Μπορεί να καλωσορίσαμε τον Σεπτέμβρη, όμως ο καλός καιρός καλά κρατεί και φυσικά ενδείκνυται για ατελείωτες βουτιές στην παραλία και ηλιοθεραπεία κάτω από τον υπέροχο ήλιο της χώρας μας. Για να μπορέσουμε να τα απολαύσουμε όλα αυτά όμως θα πρέπει να είμαστε και καλά οργανωμένοι και τι καλύτερο από τις «Summer Me!»!

H νέα συλλογή των «Summer Me!» premium beach towels για το καλοκαίρι 2018 έχει χρώμα, έχει έντονα, εντυπωσιακά σχέδια, έχει animal prints, έχει ethnic boho prints, έχει all time classic ρίγες και τροπικά φυτά. Ακριβώς όπως πρέπει για να έχεις την αίσθηση ότι βρίσκεσαι σε μέρη εξωτικά ή στις κοσμικές παραλίες της γαλλικής και της ιταλικής Ριβιέρας και απολαμβάνεις τις καλύτερες στιηγμές της ζωής σου.

Η έμπνευση φυσικά δεν θα μπορούσε να προέρχεται από πουθενά αλλού παρά από τις τάσεις της μόδας και το ατέλειωτο ελληνικό καλοκαίρι.

Το σύνθημα είναι «Love me, Tease me, Summer me» και συνάδει απόλυτα με το σκοπό της δημιουργίας τους. Είναι σούπερ απαλές και φτιαγμένες με τα καλύτερα υλικά.

Η τροπική «Amazon», οι αγαπημένες των ethnic και boho look lovers «Aztec»,«Africana» και «Veracruz», το εντυπωσιακό σαν ακουαρέλα «Coral» και το δυναμικό όλο Ελλάδα και Μεσόγειο «Fragosyko», τα τροπικά φλοράλ της «Red Ibiscus» και «Amazon», τα σέξυ animal print «Obsession» και «Leopard Chic», και ο conceptual ελληνισμός των «Eye Drops» και «Cyclades» καρυκεύουν με στυλ το beach look του φετινού καλοκαιριού.

Φέτος μάλιστα τα print των υφασμάτων εκτός από τις πετσέτες περνάνε και στις – style meets function – beach bags που το «Summer Me!» λανσάρει για το 2018, καθώς και στα clutches για τη μεταφορά των απαραίτητων της παραλίας, δημιουργώντας μια ξεχωριστή γκάμα εκλεκτικών και cool συνδυασμών.

Το καλύτερο όμως σας το αφήσαμε για το τέλος. Τα εντυπωσιακά σχέδια των «Summer Me!» είναι εμπνευσμένα από τον ελληνικό πολιτισμό, με την “Pyrgi graffiti” να εμπνέεται από τα «ζωγραφισμένα» σπίτια του διάσημου χωριού της Χίου και το «Meander» από τον μαίανδρο, σύμβολο ενότητας, παντοτινής φιλίας και αγάπης στον αρχαίο κόσμο.

Οι πετσέτες παραλίας “Summer Me!” βγήκαν στην ελληνική αγορά το 2015 από την Ερμίνα Τσούμα. Η πρόθεσή της ήταν να προσφέρει απαράμιλλη ποιότητα και μοναδικό σχεδιασμό που θα ικανοποιήσει τα γούστα και τις διαθέσεις και του πιο απαιτητικού πελάτη. Η επιθυμία της είναι να δημιουργήσει προϊόντα που θα μας γίνουν απαραίτητα στην παραλία και θα ευφραίνουν σώμα και ψυχή.

Η Ερμίνα Τσούμα συνεργάζεται με τον δημοσιογράφο Γαστρονομίας & Lifestyle Δημήτρης Αντωνόπουλο. Τα σχέδια “Summer Me!” ενσωματώνουν το αληθινό πνεύμα και το στυλ της καλοκαιρινής διάθεσης και το απέραντο γαλάζιο της ελληνικής θάλασσας.

Βρείτε τις «Summer Me!» στο επίσημο site του brand, αλλά και στο facebook και το Instagram.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top