skip to Main Content

Made in Greece οι τσάντες “Meraki” της Άντυ & της Ελίνας: Χειροποίητες, δερμάτινες φτιαγμένες με… μεράκι

Αυτές οι τσάντες έχουν ύφος και χαρακτήρα και ο σχεδιασμός τους είναι τόσο χαρακτηριστικός που παραπέμπει εύκολα στο συγκεκριμένο Brand, κάνοντάς το αναγνωρίσιμο σχεδόν με την πρώτη ματιά.

Οι δερμάτινες τσάντες “meraki” διακρίνονται για τον μινιμαλισμό τους, για την σύγχρονη αισθητική τους και φυσικά την πρακτικότητά τους. Αυτά είναι τα στοιχεία στα οποία επένδυσαν οι δύο σχεδιάστριες, η Άντυ Σκαράκη και η Ελίνα Μαυρομάτη. Αρχιτέκτονας η πρώτη, μουσειολόγος η δεύτερη, πολύ καλές φίλες με μία κοινή αγάπη, τη δημιουργικότητα και τη μόδα.

Οι δύο δημιουργοί θέλησαν να δώσουν μία ιδιαίτερη προσέγγιση στο εγχείρημά τους, τόσο σε ό,τι έχει να κάνει με τον σχεδιασμό όσο και με την επιλογή του ονόματος του brand. “Meraki” γιατί με μεράκι και προσήλωση δημιουργείται κάθε νέο σχέδιο, αλλά αυτό το όνομα προδίδει και την βαθιά ελληνικότητα του brand. Επομένως η επιλογή του μόνο τυχαία δεν θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι.

Oι τσάντες “meraki” είναι δερμάτινες, χειροποίητες, με καθαρές γραμμές κι έχουν μία αισθητική, αλλά και χρηστική προσέγγιση, κάτι που αποδίδεται ακόμα και στο χαρακτηριστικό χερούλι που διαθέτουν. Τα σχέδια της “meraki” αναδεικνύουν την γυναικεία εμφάνιση και τη δυναμικότητα που κάθε γυναίκα κρύβει μέσα της.

Οι τσάντες κατασκευάζονται στο χέρι με πρώτες ύλες που προέρχονται από ελληνικούς συνεταιρισμούς. Τα σχέδια καλύπτουν όλα τα γούστα, βγαίνουν σε διάφορα μεγέθη και χρωματισμούς, προσφέροντας μία ξεχωριστή πρόταση για κάθε ώρα της ημέρας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Βρείτε τις τσάντες “meraki” στο merakibags.tictail.com

στο Facebook: @handmadebymeraki ή στο Instagram: @meraki.bags

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top