skip to Main Content

Made in Greece τα αγνά ζυμαρικά της κας Κυριακούλας: Mε κατσικίσιο τυρί, δίκοκκο σιτάρι, ντομάτα ή σπανάκι

Ποιος δεν θα ήθελε να απολαμβάνει ζυμαρικά που να ξέρει ότι έχουν παρασκευαστεί με τα πιο αγνά υλικά και με φυσικό τρόπο χωρίς τις βλαβερές προσθήκες συντηρητικών κι ενισχυτικών γεύσης; Νομίζω όλοι μας και ακριβώς πάνω σε αυτή τη φιλοσοφία χτίστηκε το “Εργαστήριο Παραδοσιακών Ζυμαρικών Ανάγνου” της κ. Κυριακούλας Ανάγνου, στο Δίστομο Βοιωτίας.

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1980, ενώ από το 2013, τα ηνία της λειτουργίας και της διαχείρισής της έχουν αναλάβει τα παιδιά της με την ίδια προσήλωση στις βασικές αρχές.  Πρώτιστη στρατηγική αποτελεί η προσωπική επίβλεψη σε όλα τα στάδια της παραγωγής, η χρήση αγνών και ποιοτικών πρώτων υλών και η συνεχής προσπάθεια για την ικανοποίηση των πελατών.

Όσο για την καρδιά της επιχείρησης, τα ίδια της τα προϊόντα, παρασκευάζονται στην πλήρως εξοπλισμένη βιοτεχνία της οικογένειας, με σύγχρονα μηχανήματα παραγωγής, ξήρανσης και συσκευασίας ζυμαρικών, διασφαλίζοντας έτσι τη γεύση αλλά και τα θρεπτικά συστατικά.

Χυλοπίτες, βίδες, κριθαράκι (νηστίσιμο ή μη), κοχύλια αλλά και ζυμαρικά με ντομάτα – κρεμμύδι, με αλεύρι από δίκοκκο σιτάρι, τραχανάς ξινός, κους κους και πολλά ακόμα προϊόντα όλα παράγονται χωρίς συντηρητικά και ενισχυτικά γεύσης. Η εταιρεία διαθέτει και μία ξεχωριστή κατηγορία προϊόντων για όσους προσέχουν τη διατροφή τους, όπως ζυμαρικά με αλεύρι από δίκοκκο σιτάρι.

Οι πρώτες ύλες δε, είναι αγνές και εξαιρετικής ποιότητας, διαλεγμένες από Έλληνες παραγωγούς, όπως πρόβειο γάλα από κοπάδια του Παρνασσού, αυγά, σιμιγδάλι και αλεύρι πρώτης ποιότητας από σκληρό σιτάρι.

 

 

 

 

 

 

 

Δίστομο ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΤΗΛ. 2267022928
www.anagnouzymarika.gr/
 / Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top