skip to Main Content

Made in Greece τα Bohemian Greek Sandals: Χειροποίητα δερμάτινα σανδάλια με boho αισθητική – Ταξιδεύουν ως το Ντουμπάι

Το καλοκαίρι είναι ακόμα εδώ κι εμείς χρειαζόμαστε να εμπλουτίσουμε την γκαρνταρόμπα μας με items που θα αναδείξουν το στυλ μας σε κάθε μας εμφάνιση από το πρωί μέχρι το βράδυ. Γι’ αυτό χρειαζόμαστε λύσεις που να συνδυάζουν την άνεση με την κομψότητα κι αυτά τα δύο χαρακτηριστικά είναι βασικά στα Bohemian Greek sandals.

 

Είναι τα σανδάλια των ονείρων μας για το φετινό καλοκαίρι. Χειροποίητα, δερμάτινα, φτιαγμένα με προσοχή στην παραμικρή λεπτομέρεια, με υψηλή αισθητική και εξαιρετικές πρώτες ύλες. Αντλούν έμπνευση από την Αρχαία Ελλάδα και αποτελούν statement κομμάτια με διαχρονική χροιά, ενώ παράλληλα ξεχωρίζουν για την κομψότητά τους.

 

 

Φυσικά η άνεση είναι βασικός παράγοντας, αφού προϋπόθεση για τον σχεδιασμό τους είναι να αγκαλιάζουν το πόδι ώστε να χαρίζουν σε κάθε γυναίκα που τα φοράει «αέρινα» βήματα… Με boho αισθητική προσαρμοσμένη στο σήμερα τα Bohemian Greek sandals θα γίνουν αγαπημένα σας.

 

 

Σε διάφορα σχέδια και χρώματα, συνδυάζονται με ό,τι κι αν φορέσετε, ενώ μπορούν να είναι η επιλογή σας όλες τις ώρες της ημέρας, από το πρωί έως το βράδυ, στην παραλία ή στο ποτό.

 

 

Το brand Bohemian Greek sandals δημιουργήθηκε από δύο αδερφές. Η Βάλια και η Στέλλα έχουν δουλέψει με μεγάλη αγάπη, όρεξη και αφοσίωση, ώστε να δουν το brand τους να εξελίσσεται και ήδη η επιτυχία που διαγράφει έχει γίνει γνωστή και εκτός συνόρων, φτάνοντας ως το Ντουμπάι. 

 

 

Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ήταν η πρώτη αγορά στην οποία δοκιμάστηκαν με επιτυχία τα σανδάλια και η επόμενη πρόκληση είναι να προσεγγίσουν τις γυναίκες παγκοσμίως.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bohemian Greek Sandals / Facebook 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top