skip to Main Content

Made in Greece τα IAMVI: Γλυκά του κουταλιού, μαρμελάδες & σιρόπια από φρέσκα φρούτα εποχής – Αγνά & αυθεντικά από παραδοσιακές συνταγές 3 γενεών

Τρεις γενιές παραδοσιακών συνταγών διατηρήθηκαν ακέραιες έως σήμερα που ήρθε η ώρα να αναβιώσουν και με αγνά υλικά να πάρουν μορφή εκλεκτών γλυκών του κουταλιού που όλοι έχουμε την ευκαιρία να γευτούμε.

Εκεί στηρίζεται η δραστηριότητα της εταιρείας  ΙΑΜVI, σε συνταγές που οι ιδρυτές της εταιρείας συγκέντρωναν από γενιά σε γενιά για να φτάσουν σήμερα να τις μοιραστούν με όλους μας. Η εταιρεία πήρε σάρκα και οστά το 2015 στην Πάτρα και στηρίζεται στην παραγωγή της ευρύτερης περιοχής που διαθέτει φυσικό πλούτο με εξαιρετική ποικιλία και ποιότητα.

Εκλεκτά αγνά υλικά αποτελούν τη βάση για τη δημιουργία των γλυκών του κουταλιού. Η επιλογή και η διαλογή των φρούτων γίνεται προσεκτικά ανάλογα την εποχή με στόχο την επίτευξη ενός άρτιου γευστικά αποτελέσματος. Για το λόγο αυτό τα προϊόντα της  ΙΑΜVI διατίθενται σε περιορισμένες ποσότητες, στοιχείο που εξασφαλίζει την υψηλή ποιότητα.

Διαβάζοντας στο site της εταιρείας σχετικά με τη φιλοσοφία της εταιρείας και την προέλευση του ονόματος ’’ΙΑΜVI’’:  «Κατά την ελληνική μυθολογία η Ιάμβη, θυγατέρα του θεού Πάνα, με τα τολμηρά της αστεία και πειράγματα έκανε τη θεά Δήμητρα, απαρηγόρητη από την εξαφάνιση της κόρης της, να χαμογελάσει και η γη ξανάγινε γόνιμη. Αυτό ακριβώς είναι η ΙAMVI. Η χαρά της απόλαυσης μιας σπιτικής κουζίνας, η τέχνη της ζεστής φιλοξενίας, νόστιμες λιχουδιές που κλείνουν μέσα τους όλα τα χρώματα και τα αρώματα της φύσης.

Η ΙAMVI προωθεί την παράδοση του χειροποίητου, σπιτικού γλυκού στην καθημερινή ζωή. Στόχος μας είναι να κάνουμε γνωστά τα παραδοσιακά προϊόντα μας και στο εξωτερικό, δίνοντας την ευκαιρία στους εκλεκτικούς καταναλωτές να τα ανακαλύψουν. Μένοντας πιστοί στις παραδοσιακές συνταγές, υιοθετούμε σύγχρονες μεθόδους παραγωγής με σεβασμό στο περιβάλλον και τις αρχές του ισότιμου εμπορίου».

Παραδοσιακές συνταγές δημιουργούν εξαιρετικά προϊόντα που κλείνονται σε πρωτότυπα βαζάκια, που αναδεικνύουν την απλότητα και συνάμα την αγνότητα, την αυθεντικότητα και την ποιότητα του κάθε γλυκού. Όλα τα χρώματα και τα αρώματα της φύσης αιχμαλωτίζονται περίτεχνα στα βαζάκια και αναδύονται με το άνοιγμά τους. μέσα σε ένα πανέμορφο, πρωτότυπο βαζάκι που «μιλά» για την  Συνδυάζει μοντέρνο και παραδοσιακό, με λιτές γραμμές πλαισιωμένες με ιδιαίτερο χρώμα.

Χωρίς ίχνος συντηρητικών, πρόσθετων και χρωστικών ουσιών τα παραδοσιακά γλυκά κουταλιού ’’ΙΑΜVI’’ κατασκευάζονται με μεράκι αποκλειστικά από διαλεχτούς καρπούς και διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία γεύσεων. Οι αγαπημένες μας είναι το Νεραντζάκι, το κυδώνι, το μελιτζανάκι και το περγαμόντο. Εκτός από γλυκά του κουταλιού η εταιρεία βγάζει και μαρμελάδες, αλλά και εκλεκτά σιρόπια επίσης σε ποικιλία γεύσεων, όπως μαρμελάδα σμέουρο και σιρόπι βύσσινο, φράουλα, κεράσι.

 

 

Αναζητήστε τα προϊόντα ’’ΙΑΜVI’’ και αφεθείτε σε έναν κόσμο γεμάτο γλύκα και φρεσκάδα.

Website / Facebook / Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top