skip to Main Content

Made in Greece τα Aliki Stroumpouli: Πολύτιμα κοσμήματα με πρωτοποριακό σχεδιασμό 3d modeling & 3d printing (φωτο)

Ο σχεδιασμός και η αισθητική των κοσμημάτων της είναι τόσο μοναδικά που κάνουν τη δουλειά της αναγνωρίσιμη και ξεχωριστή. Η Αλίκη Στρουμπούλη ανήκει στη νέα γενιά σχεδιαστών κοσμημάτων που αφήνει τη δική της υπογραφή στον χώρο.

Χαρακτηριστικό γνώρισμα της δουλειάς της είναι το στοιχείο του σουρεαλισμού και αγαπημένο της θέμα το μάτι και το βλέμμα. Πολλά από τα κοσμήματά της φέρουν τον σχετικό σχεδιασμό και καταπλήσσουν τους λάτρεις της υψηλής αισθητικής.

 

Τα κοσμήματά της χαρακτηρίζονται για τα πολύτιμα υλικά και τις πρωτότυπες ιδέες, ενώ υιοθετεί τις τελευταίες τεχνολογίες στον σχεδιασμό κοσμήματος, 3d modeling και 3d printing. Είναι η σχεδιάστρια που προκαλεί την φαντασία των θεατών τόσο σχεδιαστικά όσο και με τα ασυνήθιστα υλικά και τις νέες τεχνικές που επιλέγει να χρησιμοποιεί.

Το πάθος της για το κόσμημα και ο διαρκής πειραματισμός με υλικά και σχέδια, της δίνουν ένα μοναδικό αποτέλεσμα χαρακτηριστικό του ταλέντου και των ικανοτήτων της.

 

Η φινέτσα και η κομψότητα είναι βασικά χαρακτηριστικά των κοσμημάτων της, που απευθύνονται σε κάθε γυναίκα που ξέρει τι θέλει και προσέχει την εμφάνισή της.

WHO IS WHO

Η , MA Royal College of Art London είναι σχεδιάστρια κοσμημάτων και γλύπτρια, απόφοιτος της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών Αθήνας. Χαρακτηριστικό γνώρισμα της δουλειάς της είναι το στοιχείο του σουρεαλισμού και αγαπημένο της θέμα το μάτι και το βλέμμα. Η αισθητική της συχνά προκαλεί την αντίληψη του θεατή και αποσκοπεί στην έκπληξη. Οι συλλογές της διατίθενται σε επιλεγμένα καταστήματα, πωλητήρια μουσείων και γκαλερί, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Βρείτε την στο aliki.stroumpouli@network.rca.ac.uk

Ακολουθήστε την στο:
instagram
facebook
Aliki Stroumpouli

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top