skip to Main Content

Made in Greece τα “Lazy D”: Η Ντόρα & η Νατάσα εμπνέονται από τον Elvis & φτιάχνουν τα πιο vintage, κομψά φορέματα που έχετε δει

Lazy D είναι δύο λάτρεις των δεκαετιών 20, 30, 40 και 50. Αγαπούν καθετί που παραπέμπει σε αυτές τις εποχές, εμπνέονται από αυτές τις δεκαετίες και δημιουργούν με βάσει αυτά τα χρόνια. Τι δημιουργούν; Είναι σχεδιάστριες των δικών τους ρούχων υπό το όνομα “Lazy D“.

Πίσω από αυτό το brand βρίσκονται οι Ικαριώτισες Ντόρα και Νατάσα. Έχουν ιδιαίτερη αδυναμία στον Elvis, στους φοίνικες, τους ιβίσκους και στα χρωματιστά υφάσματα.

Η ενασχόλησή τους με το ρούχο ήρθε ως χόμπι, πιο πολύ ήθελαν να φτιάχνουν τα δικά τους ρούχα, κομμένα και ραμμένα στους δικούς τους σωματότυπους και με τα σχέδια και τα υφάσματα που επιθυμούσαν. Γρήγορα όμως υπήρξε ενδιαφέρον για τις δημιουργίες τους από τις φίλες τους, αλλά και από άλλες γυναίκες και άρχισαν να δέχονται παραγγελίες. Κάπως έτσι ο δρόμος τους έφερε στο να το κάνουν επάγγελμα και σήμερα να είναι γνωστές για το brand τους “Lazy D”.

Οι δεκαετίες 20, 30, 40 και 50 είναι σταθμός για τις δύο κοπέλες, όχι μόνο για τη μόδα αλλά και για τη μουσική, τη διασκέδαση και τον κινηματογράφο. Σήμερα δημιουργούν τα δικά τους ρούχα με ρετρό πινελιές, που έχουν το δικό τους πιστό κοινό. Αγαπημένα τους υφάσματα είναι τα βαμβακερά, τα μεταξωτά, τα τούλια και οι δαντέλες. Αγαπημένα χρώματα… όλα! Τα φλοράλ υφάσματα, επίσης όπως και τα πουά και τα εξωτικά μοτίβα είναι στις προτιμήσεις τους.

Τα κορίτσια εκτός από τα κλασικά vintage φορέματα φτιάχνουν και νυφικά σε ένα πιο ρομαντικό, κομψό και απλό στυλ.

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε εδώ ή βρείτε τις δημιουργίες τους στην σελίδα του στο facebook.

 

 

 

 

Email: info@lazyd.gr
Τηλ. επικοινωνίας: 210 9214649
Φαληρου 57, 11742, Αθήνα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top