skip to Main Content

Made in Greece τα νυφικά Vasia Tzotzopoulou: Αέρινες δημιουργίες σε καθαρές γραμμές με luxury υφάσματα για την ομορφότερη στιγμή της ζωής σας!

Η πιο όμορφη στιγμή της ζωής σας ίσως να έχει φτάσει και οι προετοιμασίες για το γάμο των ονείρων σας να είναι πυρετώδεις. Η νύφη πρέπει να είναι πανέμορφη και να λάμπει μέσα στο άσπρο της νυφικό, γι’ αυτό και η επιλογή του δεν είναι απλή υπόθεση.

Πρέπει να είναι elegant και αέρινο και θηλυκό, να αγκαλιάζει το σώμα της γυναίκας και να αναδεικνύει τη φυσική ομορφιά της. Με βάση αυτά τα χαρακτηριστικά σχεδιάζει τα νυφικά της συλλογής της η Βάσια Τζοτζοπούλου. Μοιάζουν να είναι βγαλμένα από παραμύθι, πραγματικά στολίδια που ενισχύονται από μία μοναδική θεατρικότητα. Πώς να μην είναι έτσι, αφού η Βάσια είναι απόφοιτος της δραματικής σχολής «Βεάκη» κι έχει διανύσει καριέρα ως ηθοποιός επί 8 έτη.

Καθαρές γραμμές, luxury υφάσματα που αγαπούν το γυναικείο σώμα. Μεταξωτά τούλια, γαλλικές δαντέλες (αποκλειστικά από τον οίκο Sophie Hallette Paris), χειροποίητες τρέσες – δεμένα αριστοτεχνικά -δημιουργούν γυναικείες φιγούρες που αποπνέουν έναν αιθέριο δυναμισμό. Νυφικά εμπνευσμένα από τη δημιουργό τους και ραμμένα από τους καλύτερους επαγγελματίες στο Μιλάνο (η κύρια συνεργάτιδα της εργάζεται στον οίκο Dolce & Gabbana) και την Αθήνα.

Η Βάσια Τζοτζοπούλου εμπνέεται από τη κάθε νύφη ξεχωριστά και όπως και η ίδια σημειώνει: “Προσεγγίζω τα ρούχα ως ηθοποιός. Κάθε γυναίκα για μένα είναι η ηρωίδα ενός έργου. Ανάλογα με το έργο που πρωταγωνιστεί δημιουργώ το φόρεμα ή το νυφικό της.” “Αυτή τη μαγική επιρροή που έχει το κοστούμι σε έναν ηθοποιό μεταφέροντας τον σε μια άλλη διάσταση στον άνθρωπο που υποδύεται, θέλω να έχουν και τα ρούχα μου και τα νυφικά στις γυναίκες που τα φορούν. Να τις κάνουν να νοιώθουν όμορφες, μοναδικές, με αυτοπεποίθηση!

Η Βάσια Τζοτζοπουλου μεγάλωσε στα Γρεβενά μέσα στα υφάσματα και τα ρούχα. Η πορεία της στο χώρο του ρούχου ξεκίνησε το 2002, τότε που άνοιξε το δικό της χώρο στο Κολωνάκι, το Passion Alley και ξεκίνησε να δημιουργεί t-shirts, φορέματα, καφτάνια, νυφικά, καθώς και κοστούμια για θεατρικές παραστάσεις. Οι γυναίκες αγάπησαν το ύφος της και οι δημιουργίες της φορέθηκαν και φοριούνται από πολλές επώνυμες Ελληνίδες. Τα τελευταία χρόνια απολαμβάνει τη δημιουργία νυφικών που της δίνει την ευκαιρία να ξεδιπλώσει όλες τις γνώσεις και τις αισθήσεις της και να μπει μέσα σ ’ένα όμορφο ρόλο στη ζωή της γυναίκας, αυτό της νύφης!

Η ολοκαίνουρια συλλογή της για το φετινό καλοκαίρι είναι μοναδική. Αέρινες δημιουργίες που αποπνέουν ρομαντισμό και κάνουν την πιο όμορφη στιγμή κάθε γυναίκας ακόμα πιο ξεχωριστή.

Δείτε περισσότερα σχέδια:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vasia Tzotzopoulou / Facebook / Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top