skip to Main Content

Made in Greece τα παπούτσια Haralas: Κοσμοπολίτικο ύφος, διαχρονική φινέτσα, ανατρεπτικά χρώματα στη νέα καλοκαιρινή συλλογή

Ένα από τα αγαπημένα fashion brands στο παπούτσι όλων των γυναικών με διαχρονικό χαρακτήρα είναι ο Haralas. Οι fashion forward προτάσεις που μας παρουσιάζει σε κάθε του συλλογή μαγνητίζουν εύκολα τα βλέμματα και κερδίζουν τις καρδιές των γυναικών που βρίσκουν σε αυτό το brand τις δημιουργίες που τους χαρίζουν όσα χρειάζονται, δηλαδή στυλ και άνεση.

Η ιστορική εταιρία υποδημάτων haralas έχει πλέον ανανεωθεί και ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες και τις επιθυμίες κάθε σύγχρονης γυναίκας που παρακολουθεί τις τάσεις της μόδας και αποζητά επώνυμα brands με ποιοτικά προϊόντα στην σωστή τιμή.

Η αλυσίδα haralas απευθύνεται τόσο σε γυναίκες, αλλά και σε άνδρες με μοντέρνο στυλ, χωρίς ωστόσο να παραλείπει όσους επιλέγουν το πιο διαχρονικό ύφος, που χαρακτηρίζει και τη φιλοσοφία της εταιρείας.

Η γυναικεία συλλογή υποδημάτων και αξεσουάρ περιλαμβάνει σχέδια που καλύπτουν από το πιο εξεζητημένο μέχρι το πιο κλασικό στυλ, ενώ η ανδρική συλλογή είναι ιδανική για τους λάτρεις των casual και sporty εμφανίσεων.

Το φετινό καλοκαίρι η Haralas επανασυστήνεται με μία άκρως εντυπωσιακή συλλογή παπουτσιών σε casual στυλ ή elegant ύφος. Πολλές επιλογές σε ψηλό ή χαμηλό πέδιλο έρχονται να καλύψουν τις καθημερινές ανάγκες για κάθε ώρα της ημέρας. Άνετες πρωινές προτάσεις, αλλά και εντυπωσιακές βραδινές δημιουργίες χαρίζουν λάμψη και αυτό ακριβώς που κάθε γυναίκα επιθυμεί, να ξεχωρίζει.

Με τη νέα συλλογή “The Eclectic” για το Καλοκαίρι 2019, η Haralas επιδιώκει να εξάψει τη φαντασία κάθε γυναίκας, λανσάροντας μια μοναδική κολεξιόν από statement και basic σχέδια γυναικείων υποδημάτων. Η νέα συλλογή ξεχωρίζει για το κοσμοπολίτικο ύφος της, τη διαχρονική φινέτσα αλλά και τον smart-chic τρόπο που παντρεύει το αστικό ντύσιμο με τα key-trends του resortwear, τον κλασικό με τον μοντέρνο σχεδιασμό, αγγίζοντας έτσι τις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας και της τόσο απαιτητικής ενδυματολογικά καθημερινότητας της.

Οι πιο επίκαιρες τάσεις του footwear συναντούν το διαχρονικό προφίλ του brand HARALAS σε μια συλλογή που απευθύνεται σε fashion-conscious γυναίκες, οι οποίες ξέρουν να τολμούν με το στυλ τους, χωρίς ποτέ να προδίδουν το εκλεκτικό τους γούστο. Έντονες αποχρώσεις και ουδέτερες μονοχρωμίες συναντούν τα πιο προχωρημένα trends του shoe design –όπως τα pointed flats, τα chunκy-heeled πέδιλα, τα ευέλικτα flatforms– αλλά και υλικά που είναι διαχρονικά συνδεδεμένα με το καλοκαίρι, όπως οι ψάθινες εσπαντρίγιες και τα moroccan slippers από πλεκτό δέρμα.

Η αγαπημένη τάση του colorblocking απογειώνεται πάνω σε high-heeled πέδιλα με τετράγωνο τακούνι, το λεοπάρ μοτίβο αποκτά summerish όψη σε συνδυασμό με τη πιο φωτεινή απόχρωση του πορτοκαλί, ενώ η ευφάνταστη διακόσμηση τακουνιών με pied de poule σχέδια ανατρέπει τα ως τώρα δεδομένα στην παραδοσιακή χρήση αυτού του κλασικού print. Bejeweled μπαρέτες διακοσμούν μυτερά φλατ mules, μονόχρωμα slingbacks με kitten heels αναβιώνουν το fifties ladylike στυλ με τον πιο σύγχρονο τρόπο, ενώ κεντήματα από κοχύλια και χάντρες δίνουν νέο αέρα σε σανδάλια ανατομικού τύπου: οι πιο stylish προτάσεις για τις γυναίκες που ψάχνουν ένα ευέλικτο και όχι ψηλοτάκουνο σχέδιο για τις επίσημες daylight εμφανίσεις τους.

Η νέα καλοκαιρινή συλλογή HARALAS μάς πηγαίνει από τα ψηλά στα χαμηλά τακούνια, από το καλοκαιρινό ντύσιμο στην πόλη έως το πιο κοσμοπολίτικο καλοκαιρινό resort, από το χαλαρό πρωινό μας στο νησί έως το πιο απαιτητικό βραδινό event και ξεχωρίζει για την πρωτότυπη χρωματική παλέτα, τον ανατρεπτικό συνδυασμό χρωμάτων, μοτίβων και υλικών, το σοφιστικέ στυλ αλλά και για το “classic with a twist” σχεδιασμό. Η καμπάνια έγινε μέσα από τον φωτογραφικό φακό του Γιάννη Μπουρνιά και σε στυλιστική επιμέλεια της Ίριδας Λεονταρίτη και της Γεωργία Παντελέ.

Με σύνθημα «Τhe store that never sleeps», τo haralas.gr φιλοδοξεί να γίνει το στέκι των fashionistas 24 ώρες την ημέρα/7 ημέρες την εβδομάδα, γι΄αυτό και έχει διαθέσει στο κοινό το ηλεκτρονικό κατάστημα για online αγορές ανά πάσα ώρα και στιγμή.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Discover the @Haralas Spring Summer 2019 Campaign in motion. Femininity and style take over forming the cosmopolitan, versatile, eclectic and ageless @haralas woman. #Haralas #SS19 #newcollection #campaign Shop the complete collection online at www.haralas.gr

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη haralas (@haralas) στις

 Haralas / Facebook / Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top