skip to Main Content

Made in Greece τα «ckontova»: Ρούχα, μαγιό & beachwear από την δημοφιλή σχεδιάστρια

Ρούχα, μαγιό και beachwear σε κομψές και minimal γραμμές που ξεχωρίζουν γιατί κολακεύουν το γυναικείο σώμα και αναδεικνύουν με μοναδικό τρόπο τις καμπύλες τους. Έτσι θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε με λίγα λόγια τις δημιουργίες της Χριστίνας Κοντοβά, μία ταλαντούχα σχεδιάστρια μόδας που ξεκίνησε την καριέρα της στο χώρο το 2008.

Η Χριστίνα Κοντοβά ξεκίνησε σχεδιάζοντας κυρίως μαγιό και beachwear και έδωσε στο brand της το όνομα “watermelon” . Η αγάπη της για τη μόδα στο σύνολό της δεν μπορούσε να την αφήσει όμως στάσιμη. Γρήγορα άρχισε να πειραματίζεται με το κόσμημα και τα πρώτα κοσμήματα που η ίδια δημιούργησε συμπεριλήφθηκαν στην συλλογή της.

Ένα από τα κομμάτια που πραγματικά ξεχώρισαν το 2013, είναι τα «wishribbons», πολύχρωμα βραχιολάκια με θετικές λέξεις, δεμένα με το σήμα του απείρου και ένα ματάκι στο τελείωμά τους, που αγαπήθηκαν από όλους και φορέθηκαν από πολλούς celebrities.

Μετά το κόσμημα και τα μαγιό είχαν σειρά και τα ρούχα, που ήταν το επόμενο μεγάλο βήμα της σχεδιάστριας αφού κάθε δημιουργία της γινόταν ανάρπαστη.

Μετά από 5 χρόνια επιτυχημένης πορείας στο χώρο της μόδας λοιπόν, το 2013 σχεδίασε την πρώτη ολοκληρωμένη σειρά ρούχων της, με την επωνυμία “ckontova“. Από τότε μέχρι και σήμερα έχει καθιερωθεί στο χώρο της μόδας ώς μία από τις πιο δημιουργικές Ελληνίδες σχεδιάστριες που ξεχωρίζει για την υψηλή αισθητική της και την ποιότητα των δημιουργιών της.

Σήμερα, η Χριστίνα Κοντοβά, συνεχίζει να σχεδιάζει μαγιό και ρούχα σε κομψές, minimal γραμμές. Τα σχέδια της κολακεύουν το γυναικείο σώμα και τονίζουν την θηλυκότητα.

Η φιλοσοφία της είναι να δημιουργεί ρούχα που συνδυάζονται εύκολα μεταξύ τους και μπορούν να φορεθούν όλες τις ώρες της ημέρας, από την πρωινή βόλτα, τη δουλειά, την παραλία μέχρι και μία βραδινή έξοδο. Ανοιχτές πλάτες, διαφάνειες, βαθιά ντεκολτέ είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά της συλλογής.

Μαγιό σε ζωηρούς χρωματισμούς, αισθησιακά κρουαζέ φορέματα, άνετες παντελόνες σε φαρδιά γραμμή, φορέματα με δαντελένιες λεπτομέρειες ή βολάν είναι μερικά από τα κομμάτια που ξεχωρίζουν στη νέα συλλογή Άνοιξη – Καλοκαίρι 2019.

 

 

 

 

 

Μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του brand για on-line αγορές ή κάποιο από τα συνεργαζόμενα καταστήματα που θα τα βρείτε εδώ.

Δημοκρίτου 34-36, Κολωνάκι
Phone: +302102838092
Επικοινωνία: info@ckontova.com
Facebook / Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top