skip to Main Content

Made in Greece το Εργαστήριο «Ανδρίτσαινα»: Ζυμαρικά & τραχανάς με γεμάτη γεύση από αγνά υλικά & παραδοσιακή συνταγή από τους παππούδες

Εκεί που η παράδοση συναντά τα αγνά υλικά και την σύγχρονη τεχνολογία τροφίμων δημιουργούνται τα ζυμαρικά “Ανδρίτσαινα”. Με συνταγές αληθινές που κρατούν από τα χρόνια των παππούδων μας, το Εργαστήριο Παραδοσιακών Ζυμαρικών «Ανδρίτσαινα» μας παρουσιάζει περήφανα μία σειρά θρεπτικών προϊόντων, που παράγονται με σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Η πορεία του Εργαστηρίου ξεκίνησε το 2006. Με καταγωγή από την ιστορική Ανδρίτσαινα και με απόλυτη πίστη στην οικογένεια και την παράδοση, οι άνθρωποι πίσω από την εταιρεία ξεκίνησαν αυτό το ταξίδι στις γεύσεις με κύρια επιθυμία να μεταφέρουν την ποιότητα και την πλούσια γεύση των ζυμαρικών τους, ακριβώς όπως και οι ίδιοι τα γεύονταν μεγαλώνοντας.

Με αξία την αγάπη τους για τα αγνά υλικά επένδυσαν σε νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις, παντρεύοντας την παράδοση χρόνων με καινούρια μηχανήματα που επέτρεψαν τον εκσυγχρονισμό της διαδικασίας παραγωγής, χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα.

Το μυστικό της επιτυχίας τους είναι οι σταθερές συνεργασίες με εξαιρετικούς παραγωγούς, απ’ όπου προμηθεύονται και τις πρώτες ύλες, οι οποίες επιλέγονται με γνώμονα την φρεσκάδα, την υψηλή ποιότητα χωρίς πρόσθετες χημικές ουσίες και συντηρητικά που αλλοιώνουν τα προϊόντα.

Το κυρίαρχο προϊόν της εταιρείας είναι ο τραχανάς Ανδρίτσαινα, ο οποίος συγκεντρώνει ολοένα και φανατικότερους οπαδούς. Διαθέτει γεμάτη γεύση, που ακόμα και σκέτος νερόβραστος είναι απολαυστικός. Λατρεμένη παραλλαγή και ο πικάντικος τραχανάς.

Θα βρείτε επίσης χυλοπίτες κλασικές και με γεύσεις, όπως σπανάκι-ντομάτα, πέτουρες, βίδες, λαζάνια, κριθαράκι, παπαρδέλες, κοχυλάκι, ριγκατόνι… Όλα φτιαγμένα από φρέσκο παστεριωμένο γάλα πρώτης ποιότητας και με ολόκληρα αληθινά αυγά. Μάλιστα το Εργαστήριο «Ανδρίτσαινα» είναι από τα λίγα που χρησιμοποιεί 5 αυγά για κάθε κιλό ζυμαρικών.

Τα ζυμαρικά «Ανδρίτσαινα» χρειάζονται μόλις 3-4 λεπτά βράσιμο κι είναι έτοιμα για σερβίρισμα.

Μία γευστική δοκιμή θα σας πείσει…

Ανδρίτσαινα

Τηλ. 26260 23230|info@andritsainapasta.gr

Website / Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top