skip to Main Content

Made in Greece το λάδι Βιώσας: Αγνό, αυθεντικό, βιολογικό ελληνικό ελαιόλαδο στο όνομα, στην βραβευμένη συσκευασία & τη διεθνή αναγνώριση

Και μόνο το όνομα αυτού του προϊόντος προδίδει τη βαθιά ελληνικότητά του. Αν το πάμε κι ένα βήμα πιο πέρα έρχεται και η κομψή συσκευασία του, που αναφέρεται σημειολογικά στο δωρικό ρυθμό, ενώ το ίδιο το προϊόν, ένα εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο που διαπρέπει ως high premium στην παγκόσμια αγορά, παράγεται από την ελληνική γη.

Το «Λάδι Βιώσας_high premium extra virgin olive oil» συνδυάζει όλα αυτά τα χαρακτηριστικά που το κάνουν μοναδικό και ξεχωριστό όχι μόνο στον ελλαδικό τόπο, αλλά και στο εξωτερικό, αφού έχει δυνατή εξαγωγική παρουσία σε Γαλλία, Γερμανία, Βέλγιο, Ολλανδία και Καναδά.

Το «Λάδι Βιώσας _high premium extra virgin olive oil» με καθετοποιημένες παραγωγικές διαδικασίες και οριζόντια ιεραρχία προβάλει την Τέχνη ως κινητήριο δύναμη ακόμα και στην παραγωγή τροφίμων. Τυποποιείται σε αριθμημένες φιάλες (μία-μία) οι οποίες φέρουν και την υπογραφή του μεγάλου Μεσσήνιου χαράκτη-ζωγράφου Τάκη Κατσουλίδη (η γραμματοσειρά είναι δικής του δημιουργίας), ενώ το ελαιόλαδο παράγεται από ελαιώνες μας στην ευρύτερη περιοχή του Κεφαλόβρυσου Μεσσηνίας Καλαμάτα.

Όπως σημειώνουν οι ίδιοι οι παραγωγοί στο site τους, όραμά τους δεν είναι απλά η δημιουργία ενός προϊόντος και αυτοσκοπός τους σίγουρα δεν είναι το κέρδος (εξού και η παράφραση του Λάθε Βιώσας σε Λάδι Βιώσας -λάθε προστ. του λανθάνω αναφορικά με την εμπορικότητα του προϊόντος-), αλλά ενός “μαγνητικού πεδίου” που θα ελκύει ανθρώπους με διαφορετικές αφετηρίες στη σύγκλιση της εκφραστικής τους δύναμης κι όλα αυτά με αφορμή την παραγωγή ενός αγροτικού προϊόντος όπως το βιολογικό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο.

Το Λάδι Βιώσας ίσως να είναι το μοναδικό ελαιόλαδο που δημιουργείται με πλήρως καθετοποιημένες διαδικασίες παραγωγής από την ελαιοσυγκομιδή μέχρι το design του. Για το design του μάλιστα έχει βραβευθεί και πώς να μην κερδίσει διακρίσεις, αφού η φιάλη διακρίνεται για το λιτό ύφος της, χωρίς υπερβολές ή περιττά και άνευ λόγου κραυγαλέα στοιχεία εντοπιότητας.

Είναι ένα πραγματικό ελαιόλαδο άρτιο στο σύνολό του, από τα ιδιαίτερα γευστικά χαρακτηριστικά του μέχρι την προσεγμένη συσκευασία του, αλλά και τη φιλοσοφία που διακρίνει τους ίδιους τους παραγωγούς.

Website / Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top