skip to Main Content

Τα πιο ιδιαίτερα κοσμήματα – γούρια για το 2019 με έμπνευση ελληνική made by LALAoUNIS, Kompitsi, Sergakis

Το γούρι για τη νέα χρονιά είναι κάτι που δεν παραλείπει κανένας να αγοράσει. Μάλιστα συνηθίζεται να το προσφέρουμε και ως δώρο στους αγαπημένους μας.

Το γούρι για τον οίκο LALAoUNIS είναι μια παράδοση καθιεωμένη για πάνω από 50 χρόνια. Το φετινό γούρι για το 2019 είναι εμπνευσμένο από αρχαίο κεραμικό που βρέθηκε στην Βοιωτία. Είναι διακοσμημένο με τρία περιστέρια που στέκονται αρμονικά και συμβολίζουν την ανανέωση της ζωής.

Στην αρχαιότητα τα περιστέρια συνδέονταν με τη λατρεία της θεάς Αφροδίτης και συμβόλιζαν την ανανέωση της ζωής. Ταξίδεψαν στο χρόνο, μεταφέροντάς μας μήνυμα ειρήνης και ελπίδας για το νέο έτος!

Θα το βρείτε στα ομώνυμα κοσμηματοπωλεία και το Μουσείο Κοσμήματος Ηλία Λαλαούνη. Επίσης μπορείτε να το παραγγείλετε ηλεκτρονικά μέσω του e-shop, στο site του οίκου. Το γούρι του 2019, του οίκου Lalaounis, είναι φτιαγμένο από χρυσό 18Κ και συνοδεύεται από κουτί του οίκου Ilias Lalaounis.

Ο οίκος Ilias LALAoUNIS, έχει μία πλούσια ιστορία από τη δεκαετία του 1960 κι έγινε παγκοσμίως γνωστός για τα πολυτελή χρυσά κοσμήματά του. Εμπνευσμένα από την τέχνη των πολιτισμών σε όλο τον κόσμο, από τη φύση και την τεχνολογία, αναβίωσε τη χρήση του κίτρινου χρυσού 22k, και τις παλιές, παραδοσιακές τεχνικές, για να δημιουργήσει σύγχρονες και διαχρονικές συλλογές που έχουν αγαπήσει πολλοί, όπως η Jackie O, η Ελίζαμπεθ Τέιλορ, η Μπαρμπρά ΣτρέιΖαντ και η Σάρλιζ Θερόν.

 

Website / Facebook

Zoe Kompitsi

Τα μοντέρνα βραχιόλια macramé και κοσμήματα της Zoe Kompitsi είναι όλα χειροποίητα φτιαγμένα στην Ελλάδα. Συνδυάζοντας πολύχρωμο βαμβακερό νήμα και ημιπολύτιμες χάντρες, η Zoe Kompitsi δημιουργεί κοσμήματα εμπνευσμένα από σύμβολα που αποφέρουν καλή τύχη και θετική ενέργεια.

Τα γούρια της για το 2019 είναι ξεχωριστά και θα εντυπωσιάσουν τα αγαπημένα σας πρόσωπα που θα τους τα προσφέρετε. Σχέδια σε υπέροχα κολιέ και βραχιόλια που δεν θα βγάλετε από πάνω σας σε όλη τη διάρκεια της νέας χρονιάς.

Instagram / Facebook

Yannis Sergakis

Η Συλλογή κοσμημάτων Commitment του Γιάννη Σεργάκη εμπνέεται από τους διάφορους τρόπους που συνδέονται οι πέτρες και αποτελείται από 4 διαφορετικές σειρές από χρυσό 18Κ και διαμάντια. Διαχρονικά κομμάτια διακριτικής κομψότητας. μια κομψότητα αρχαίας ελληνικής προέλευσης που είναι αναγνωρίσιμη, αλλά όχι επιβλητική.

Website / Facebook 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top