skip to Main Content

Φλογερά χρώματα & μοναδικά floral φορέματα, φούστες & παντελόνες στη νέα συλλογή της Μαρίας Κορινθίου από την Parizianista

Φλογερό κόκκινο, σαγηνευτικό μαύρο, καθαρό λευκό και φωτεινά floral ή με prints σχέδια καταπλήσσουν για μία ακόμη φορά στην νέα καλοκαιρινή συλλογή της Μαρίας Κορινθίου από την Parizianista.

Δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο από αυτό το ελληνικό brand γυναικείων ρούχων που αγκαλιάζει τη γυναίκα και ξέρει πώς να καλύπτει κάθε επιθυμία της. Οι δημιουργίες της είναι φτιαγμένες για να αναδείξουν την θηλυκότητα του γυναικείου κορμιού και τον δυναμισμό που κάθε γυναίκα κρύβει μέσα της.

 

Η Μαρία Κορινθίου, θεά όπως πάντα, φωτογραφίζεται όπως μόνο εκείνη ξέρει και απογειώνει τις δημιουργίες της νέας συλλογής. Με τα ξανθά της αυτή τη φορά μαλλιά αποδεικνύει ότι η γοητεία είναι γένους θηλυκού και το στυλ στο τσεπάκι μας…!

 

Για τη φωτογράφιση της νέας συλλογής της εταιρείας με την οποία συνεργάζεται τα τελευταία χρόνια, η Μαρία Κορινθίου βρέθηκε στην πανέμορφη Βενετία, ανάμεσα στα γραφικά σοκάκια της πόλης, πάνω στις γόνδολες και σε άλλα υπέροχα σημεία της πόλης.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Έχω ερωτευτεί αυτή τη πόλη! Μία πόλη μέσα στο νερό με απίστευτη κουλτούρα που το μόνο που μυρίζει είναι τέχνη! 🖤 Τελικά ίσως να μην είναι τυχαίο που την αγάπησα αφού οι ρίζες μου είναι από εδώ! ΑΡΜΑΟ το γένος, ο παππούς μου, Βενετσιάνικο όνομα, που εποχή Φραγκοκρατίας μετανάστευσαν στη Τήνο! 🖤🖤🖤 _____________ #italy #venice #maria #mariakorinthiou #actress #actresslife #mariakorinthioucollection #mariasattitude

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ᗰᗩᖇIᗩ KOᖇIᑎTᕼIOᑌ (@mariakorinthiou) στις

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

New by Μaria Korinthiou! 💖 Floral midi κλος φούστα ► 45.00€ ✔ Δωρεάν αποστολή και αλλαγή σε όλη την Ελλάδα ☎ 211 8009788 / 2392 112981 #parizianista #mariakorinthioucollection #fashiondress #style #woman

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Parizianista (@parizianista) στις

Αέρινα φορέματα και φούστες, υπέροχα τοπάκια και παντελόνες καλύπτουν κάθε μας ανάγκη, αφού μπορούν να φορεθούν από το πρωί για μία πιο χαλαρή εμφάνιση μέχρι το βράδυ για μία πιο εντυπωσιακή εμφάνιση για ένα ποτό.

 

Τα υφάσματα, με κυρίαρχο το μαγιόπανο, έχουν επιλεγεί προσεκτικά για να επιτρέπουν στο δέρμα να αναπνέει το καλοκαίρι, αγκαλιάζοντάς το μοναδικά. Ξεχωρίζουν τα μοναδικά maxi φορέματα σε κόκκινο ή μαύρο χρώμα με βολάν στο τελείωμα, το μανίκι ή το μπούστο, όπως και εκείνα με το σκίσιμο και τα κουμπιά που αναδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο τις καμπύλες.

 

Οι γραμμές μπορεί να είναι στενές ή αεράτες, προσφέροντας πολλές επιλογές για κάθε τύπο σώματος. Οι ψηλόμεσες παντελόνες και τα σέξι τοπ που αναδεικνύουν το μπούστο είναι επίσης μοναδικά κομμάτια στη νέα καλοκαιρινή συλλογή.

Δεν χρειάζονται πολλά για να είναι η κάθε γυναίκα στυλάτη και μοναδική. Αυτό είναι και το μότο της εταιρείας Parizianista που σχεδιάζει ρούχα για γυναίκες κάθε ηλικίας και για κάθε περίσταση.

Ένας κόσμος μόδας και ομορφιάς… Ξεχωριστά ρούχα εξαιρετικής ποιότητας για τη μοντέρνα γυναίκα που θέλει να διαμορφώνει απέρριτα, αλλά και με φινέτσα το προσωπικό της στυλ. Η Parizianista διαθέτει μεγάλη ποικιλία κομψών γυναικείων ρούχων, εξαιρετικής ποιότητας και σε ασυναγώνιστες τιμές.

 

Δείτε περισσότερα σχέδια κι επιλέξτε εκείνο που σας ταιριάζει καλύτερα!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

@mariakorinthioucollection #pomegrante dress! 🛒www.parizianista.gr ☎2118009788 & 2392112981 #mariakiakorinthioucollection #parizianista #mediterranean #madeingreece #shopping #photooftheday #instagood #greekdesigner

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Parizianista (@parizianista) στις

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

New collection maxi dress by @mariakorinthioucollection 🛒www.parizianista.gr ☎2118009788 & 2392112981 #mariakiakorinthioucollection #parizianista #newcollection #mediterranean #womansfashion #releaseyourstyle #maxidress #greekdesigner

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Parizianista (@parizianista) στις

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

New by Μaria Korinthiou! 💖 Μαύρο floral maxi φόρεμα τιράντα με βολάν ► 69.90€ ✔ Δωρεάν αποστολή και αλλαγή σε όλη την Ελλάδα ☎ 211 8009788 / 2392 112981 #mariakorinthioucollection #floral #parizianista #fashiondress

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Parizianista (@parizianista) στις

Δείτε την συλλογή εδώ ή στη facebook page και το instagram της εταιρείας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top