skip to Main Content

Made in Greece η DOCA: Απίθανες τσάντες για τη νέα σεζόν εμπνευσμένες από την πραγματική ζωή & τη γυναίκα που πειραματίζεται με τη μόδα

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να προσφέρουμε μία νέα τσάντα, που θα ανανεώσει το στυλ και τη διάθεσή μας, ως δώρο στον εαυτό μας και οι τσάντες DOCA είναι μία από τις καλύτερες επιλογές.

Εκλεπτυσμένες γραμμές, καρό μοτίβα και εντυπωσιακά prints σε συνδυασμό με πολυτελή υφάσματα σε μοναδικά σχέδια από τσάντες θα δώσουν μία αίσθηση γοητείας σε κάθε outfit μας.

Η νέα Avantgarden collection σε ταξιδεύει εύκολα στις μητροπόλεις της μόδας και του στυλ ανά τον κόσμο. Με έντονο το στοιχείο του ρομαντισμού το οποίο «παντρεύεται» με το street style ή και τις ethnic και folk επιρροές των διαφορετικών πολιτισμών η νέα συλλογή προτείνει ένα μοναδικό, αυθεντικό αποτέλεσμα. Η νέα σειρά είναι νεανική κι εκφραστική, είναι υψηλής αισθητικής και φυσικά είναι ιδανική για τα looks της πόλης όσο και για outdoor εμφανίσεις.

 

Η σειρά Nostalgic Soiree εστιάζει στον απλό και χρηστικό σχεδιασμό, αποτελώντας την ιδανική λύση για τις καθημερινές εμφανίσεις. Τα κομμάτια της συλλογής ισορροπούν μεταξύ office appropriate και college look, δημιουργώντας συνδυασμούς που μπορούν να φορεθούν από το πρωί έως το βράδυ.

Η Wonderglam είναι η απόλυτη σειρά για τις evening wear εμφανίσεις μας. H νέα αυτή συλλογή για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2018-2019 πειραματίζεται και διερευνά την επίδραση των νέων τεχνολογιών στη μόδα. Τα ρούχα της συλλογής αποκτούν λάμψη με πέρλες και studs, οι τσάντες και τα αξεσουάρ εντυπωσιάζουν με τα ιδιαίτερα διακοσμητικά τους στοιχεία, τις cut out λεπτομέρειες και τις βινύλ και ιριδίζουσες επιφάνειές τους, δημιουργώντας τα πιο στυλάτα look του φετινού χειμώνα.

 

 

Η DOCA είναι μια ελληνική εταιρεία, με έδρα τη Θεσσαλονίκη, που δραστηριοποιείται επιτυχώς στη βιομηχανία της μόδας εδώ και 30 περίπου χρόνια. Προσφέρει in-house δημιουργίες αποτελούμενες από τσάντες, ρούχα, παπούτσια, κοσμήματα και αξεσουάρ. Σε έκταση 5000 τ.μ. στεγάζονται τα γραφεία, το showroom και οι υπερσύγχρονοι αποθηκευτικοί χώροι απ’ όπου γίνεται η διανομή των εμπορευμάτων στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

 

 

 

Για την DOCA η έμπνευση προέρχεται από την πραγματική ζωή. Αληθινές γυναίκες που είναι μοντέρνες και δραστήριες, τους αρέσει να παίζουν και να πειραματίζονται με τη μόδα και αναζητούν λύσεις για να εκφράσουν το προσωπικό τους στυλ. Με αυτή, τη σύγχρονη γυναίκα για μούσα τους, οι σχεδιαστές της DOCA δημιουργούν δύο πλήρεις συλλογές Total Look κάθε χρόνο, καλύπτοντας κάθε μέρος της εμφάνισης: από την τσάντα και το παπούτσι, μέχρι το ρούχο και τα αξεσουάρ.

 

 

 

Οι συλλογές της DOCA καλύπτουν κάθε στυλ και δίνει απίθανες λύσεις για όλες τις γυναίκες. Στα DOCA Shops ο επισκέπτης μπορεί να δει όλες τις προτάσεις των τελευταίων συλλογών και να ανακαλύψει ιδέες που φρεσκάρουν και αναβαθμίζουν κάθε εμφάνιση. Προσιτές τιμές για κάθε πορτοφόλι και επιλογές τόσες που πραγματικά να μην ξέρεις τι να πρωτοδιαλέξεις. Εκτός από τις τσάντες η DOCA διαθέτει κι άλλα είδη, όπως ρούχα, πασμίνες, φουλάρια, πορτοφόλια, γάντια κ.α.

Σήμερα υπάρχουν 30 Doca Shops και Corners σε Ελλάδα και εξωτερικό και προστίθενται συνεχώς καινούργια σε όλο τον κόσμο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Website / Facebook / Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top