skip to Main Content

Made in Greece η «ελληνικóς καρπóς»: Φιστικοβούτυρο, παστέλι & ταχίνι από 100% φιστίκι παραγωγής Αμμουδιάς Σερρών

Έχει υπέροχη γεύση και είναι ένας διατροφικός θησαυρός. Το φιστικοβούτυρο διαθέτει ουσίες που είναι πολύ ευεργετικές για την υγεία μας, όπως πρωτεΐνη, καλή χοληστερόλη και φυτικές ίνες. Ίσως να μην είναι και τόσο διαδεδομένη λιχουδιά στην Ελλάδα, ωστόσο το φιστίκι είναι ένας καρπός που καλλιεργείται συστηματικά σε συγκεκριμένα σημεία στη χώρα μας και προσφέρεται για την παραγωγή τόσο φιστικοβούτυρου, όσο και άλλων ιδιαίτερων προϊόντων.

Η εταιρεία «ελληνικóς καρπóς» είναι μια σύγχρονη μονάδα επεξεργασίας φιστικιού & παραγωγής φιστικοβούτυρου. Με ελληνική υπογραφή, η οικογενειακή μονάδα παραγωγής ξηρών καρπών και επεξεργασίας φιστικιού προμηθεύει την αγορά με προϊόντα που έχουν βάση το φιστικοβούτυρο και παράγονται από 100% φιστίκι παραγωγής Αμμουδιάς Σερρών χωρίς πρόσθετα και trans λιπαρά, διατηρώντας την αυθεντική γεύση του φιστικιού αραχίδας.

Το φιστικοβούτυρο είναι ένα τρόφιμο φυτικής προέλευσης, ιδιαίτερα πλούσιο σε πρωτεΐνη, αντιοξειδωτικές ουσίες αλλά και πολυακόρεστα λιπαρά οξέα, τα οποία είναι απαραίτητα στην καθημερινή διατροφή μας.

Με καθετοποιημένη παραγωγή από το χωράφι μέχρι το ράφι, η γκάμα των προϊόντων της «ελληνικóς καρπóς» περιλαμβάνει: το φιστικοβούτυρο 100% και 4 επιπλέον κωδικούς (φιστικοβούτυρο με μέλι, με πραλίνα φιστικιού, με κομμάτια φιστικιού και με καραμέλα). Μπάρα με επάλειψη φιστικοβούτυρου, χωρίς προσθήκη ζάχαρης, με μέλι και σε άλλες γεύσεις με φρούτα του δάσους ή με σοκολάτα και καρύδα. Επίσης, παστέλι με φιστικοβούτυρο χωρίς ζάχαρη, με μέλι (φιστίκι, σουσάμι) και τα καινούργια προϊόντα που είναι το λευκό ταχίνι, το ταχίνι ολικής και το ταχίνι κακάο.

Προϊόντα που ξεχωρίζουν για τη γεύση τους, αλλά και για την ποιότητά τους, στοιχεία που έχουν διακριθεί σε σειρά διεθνών διαγωνισμών. Το φιστικοβούτυρο 100% έλαβε 2 χρυσά βραβεία από το International Taste & Quality Institute. Το φιστικοβούτυρο με μέλι 1 χρυσό βραβείο στο διαγωνισμό Great Taste Awards στο Λονδίνο και το φιστικοβούτυρο με κομμάτια φιστικιού έλαβε 1 χρυσό βραβείο.

Η εταιρεία «ελληνικóς καρπóς» από το 2004, έτος ίδρυσεώς της έως και σήμερα διαγράφει συνεχώς ανοδική πορεία, ενώ διευρύνει διαρκώς και την γκάμα των προϊόντων της. Η παρουσία της είναι πλέον αισθητή όχι μόνο στην ελληνική αγορά, αλλά και σε 12 ακόμη χώρες όπου έχει επεκταθεί με εξαγωγές (Μπαχρέιν, ΗΠΑ, Γερμανία, Πολωνία κ.α.). Στην Ελλάδα διανέμει τα προϊόντα της σε πάνω από 2000 σημεία πώλησης, σε μεγάλα super market και σε delicatessen. Όσο για την παραγωγική δυνατότητα της εταιρίας είναι 4000 βάζα και 4 τόνοι φιστικοβούτυρο ημερησίως.

 

 

 

 

Διεύθυνση: Ηράκλεια Σερρών
Τ: +30 23250 28219
M: +30 694 860 4144
Ε: info@greeknut.com

Website / Facebook / Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top