skip to Main Content

Made in Greece η Marasil: Παιδικά ρούχα με ιστορία από το 1987 – Η νέα stylish συλλογή του χειμώνα

Με αυτό το brand παιδικού ρούχου είμαστε δεμένοι χρόνια, είτε από την πλευρά του παιδιού είτε από την πλευρά του γονέα, θείου, νονού, γιαγιάς, παππού κλπ. Γιατί είτε μεγαλώσαμε φορώντας τα δικά του ρούχα, είτε ήμασταν εκείνοι που τα αγοράζαμε για τους δικούς πρίγκιπες και τις πριγκίπισσες.

Η εταιρεία Marasil του κ. Παναγιώτη Φράγκου είναι μια επιχείρηση που παράγει και εμπορεύεται μέσω των καταστημάτων της σειρές παιδικών ρούχων όπως τα γνωστά Mandarino, Sprint, Kitten, Mauli και Pierre Gardin. Ο όμιλος ιδρύθηκε το 1987, επενδύοντας πάνω σε δύο άξονες, την ποιότητα και το στυλ. Ακόμη και σήμερα στις δύσκολες οικονομικές συνθήκες για τον επιχειρηματικό κόσμο η Marasil κατορθώνει να βγαίνει αλώβητη από την κρίση και μάλιστα να παρουσιάζει αναπτυξιακά στοιχεία, όπως για παράδειγμα επενδύσεις επέκτασης στο Λονδίνο και το Καζακστάν.

Το δίκτυο καταστημάτων Marasil προσφέρει επώνυμα προϊόντα, εξαιρετικής ποιότητας και τιμής που καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες των παιδιών ηλικίας από νεογέννητα έως 16 ετών, με την εγγύηση και υποστήριξη της ΦΡΑΓΚΟΣ ΑΕ.

Εκτός από το brand Marasil, η εταιρία Φράγκος Α.Ε., διαθέτει και τα brand Mandarino, Sprint & Kitten καθώς και το διεθνές brand Pierre Cardin, καλύπτοντας ηλικίες από νεογέννητα έως και 16 ετών.

Eίναι μία επιχείρηση που έχει καταφέρει να παραμένει στην κορυφή του ανταγωνισμού για περισσότερα από 29 χρόνια, δίνοντας το δικό της στίγμα στο χώρο της παιδικής μόδας. Μια εταιρία με ρυθμό, στρατηγική και εξέλιξη, που τα τελευταία χρόνια έχει αποδείξει πως είναι σε θέση να αγωνιστεί επάξια στο διεθνή στίβο, ανοίγοντας με μεγάλη επιτυχία, καταστήματα σε περισσότερες από 10 χώρες.

Πρόκειται ουσιαστικά για μία από τις ελάχιστες ελληνικές εταιρείες που ακόμα παράγουν ενδύματα και ασχολούνται με έναν κλάδο που από τα τέλη της δεκαετίας του ’90 αφελληνίστηκε μεταναστεύοντας σε χώρες των Βαλκανίων σε παραγωγικό επίπεδο.

Η Φράγκος ΑΕ ιδρύθηκε το 1987, εδρεύει σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 4.000 τ.μ. στην Ηλιούπολη και δραστηριοποιείται τόσο στον κλάδο του σχεδιασμού, όσο και της παραγωγής και της εμπορίας παιδικών ενδυμάτων απασχολώντας 120 εξειδικευμένα άτομα που στελεχώνουν τις δραστηριότητες της. Τις εγκαταστάσεις συμπληρώνει ο βιομηχανικός χώρος παραγωγής, αποθήκευσης και διακίνησης των προϊόντων επιφάνειας 5.000 τ.μ., ενώ γραφεία και εγκαταστάσεις υπάρχουν σε Περιστέρι και Θεσσαλονίκη.

Η Φράγκος ΑΕ διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο διανομής συνεργαζόμενων καταστημάτων που περιλαμβάνει 680 καταστήματα πελατών χονδρικής και 44 στρατηγικά επιλεγμένα σημεία λιανικής πώλησης στην Ελλάδα, την Κύπρο, την Ιταλία, τη Ρωσία, τον Παναμά, τη Σιγκαπούρη, το Λίβανο και τα Η.Α.Ε . Το 2012 η εταιρεία έκανε την είσοδό της και στο ηλεκτρονικό εμπόριο με το www.maisonmarasil.com.

Άσσος στο μανίκι της εταιρείας είναι η ποιότητα των προϊόντων της – για την οποία και έχει αναγνωριστεί στην Ελληνική και διεθνή αγορά – ως αποτέλεσμα μακροχρόνιων μελετών για την επιλογή των πιο σύγχρονων υλικών νέας τεχνολογίας.

Ο συνδυασμός της υψηλής ποιότητα των προϊόντων με την μεγάλη γκάμα των ειδών, που παράγει ή αντιπροσωπεύει η Φράγκος Α.Ε., συνθέτει το ανταγωνιστικό πλεονέκτημά της, που την τοποθετεί σε μια από τις κορυφαίες θέσεις στην αγορά του παιδικού ρούχου.

Όλα αυτά τα χρόνια η εταιρεία επενδεύει στην εξωστρεφεια, έτσι η Μarasil δραστηριοποιείται ήδη στην Ιταλία, στη Γερμανία, στην Ισπανία, στην Ολλανδία, στην Αίγυπτο, στη Ρωσία, στην Κύπρο, στη Λετονία, στη Σαουδική Αραβία, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και τον Λίβανο. Το μεγάλο «μπαμ» για τον ελληνικό όμιλο έγινε στη δεκαετία του 2000 και ιδιαίτερα από το 2007 και μετά, όταν οι πωλήσεις του εκτοξεύτηκαν. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως το 2002 ο τζίρος της εταιρείας άγγιζε τα 1,2 εκατ. ευρώ και το 2008 έφτασε στα 18 εκατ. ευρώ με διαρκή ανοδική τάση και επιβεβαιώνοντας την προοπτική να παίξει σημαντικό ρόλο στην ελληνική αγορά παιδικής και βρεφικής ένδυσης.

Η νέα συλλογή φθινόπωρο-χειμώνας 2018-2019 περιλαμβάνει τα πιο stylish παιδικά κομμάτια για μικρούς μπόμπιρες και εκλεπτυσμένες μικρές κυρίες. Με μία πλούσια συλλογή που καλύπτει όλες τις ανάγκες του παιδιού και του έφηβου από την καθημερινότητά του έως τις πιο ιδιαίτερες περιπτώσεις.  Αξεσουάρ, ζακέτες και πλεκτά, κοστούμια και σακάκια, μπλούζες, μπουφάν και γιλέκα, παντελόνια, καπέλα και σκουφάκια, ακόμη και κολώνιες και σετ Δώρου διαθέτει το brand σε άριστη ποιότητα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Website / Facebook / Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top