skip to Main Content

Made in Greece η MyJobNow: Βρες εργασία εύκολα από το κινητό σου μέσα σε 24 ώρες!

Είσαι σε φάση που αναζητείς για δουλειά, αλλά θέλεις να το κάνεις με τρόπο άμεσο, εύκολο και γρήγορα; Τότε ίσως πρέπει να χρησιμοποιήσεις το MyJobNow, μία εύχρηστη εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα που διασυνδέει εργοδότες από τους χώρους της εστίασης, της λιανικής και του τουρισμού με υποψήφιους εργαζόμενους.

Αυτό το έξυπνο και εύχρηστο app φιλοδοξεί να διευκολύνει τις διαδικασίες αναζήτησης εργασίας, δίνοντας τη δυνατότητα στους επιχειρηματίες να αναζητήσουν εύκολα το κατάλληλο για τις ανάγκες τους προσωπικό και τους εργαζόμενους να βρουν την εργασία που επιθυμούν με λίγα κλικς.

Η εφαρμογή του MyJobNow είναι πολύ απλή στη χρήση της. Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης μπαίνει στην εφαρμογή και απαντώντας σε εύκολες ερωτήσεις καταχωρεί τόσο το μαγαζί του όσο και τις θέσεις για τις οποίες χρειάζεται προσωπικό. Ο υποψήφιος εργαζόμενος, ανοίγοντας την εφαρμογή για πρώτη φορά επιλέγει ποιες ειδικότητες τον ενδιαφέρουν από μια λίστα και στη συνέχεια συμπληρώνει το προφίλ του με φωτογραφία ή βίντεο, την εμπειρία του και άλλες σχετικές πληροφορίες.

Οι δύο ιδρυτές του MyJobNow, Στέφανος Κατσίμπας και Αγαμέμνων Παπάζογλου δημιούργησαν έναν έξυπνο αλγόριθμο που επιλέγει και παρουσιάζει τις ευκαιρίες εργασίας που ταιριάζουν στον υποψήφιο με κριτήρια απόστασης και ικανοτήτων. Για τις δουλειές που επιλέγει ο υποψήφιος πατώντας ένα κουμπί, το προφίλ του εμφανίζεται στον εργοδότη, ο οποίος μέσα σε 48 ώρες αποφασίζει αν θέλει να καλέσει τον υποψήφιο για συνέντευξη.

Η εφαρμογή του MyJobNow είναι ήδη αρκετά δημοφιλής, αφού έχει συγκεντρώσει το ενδιαφέρον περισσότερων από 100.000 ενδιαφερομένων για εργασία και 9.000 επιχειρήσεων, ανάμεσα στις οποίες και μεγάλες αλυσίδες – σε όλους τους κλάδους – που την εμπιστεύονται για να στελεχώσουν τα καταστήματα τους.

Η εφαρμογή ανανεώνει τη βάση δεδομένων της συνεχώς. Περίπου 2.000 καινούργιες θέσεις εργασίας ανεβαίνουν κάθε μήνα από κάθε γωνιά της Ελλάδας. Η ιδιαιτερότητα της εφαρμογής είναι ότι δίνει τη δυνατότητα στον επιχειρηματία να συγκρίνει τα προφίλ των υποψηφίων, να μιλήσει μαζί τους μέσω chat και τελικά να επιλέξει άμεσα αυτόν ή αυτήν που ταιριάζει περισσότερο στη διαθέσιμη θέση.

Οι ειδικότητες που καλύπτει το MyJobNow είναι: Barista – Μπουφέ, Bartender, Σερβιτόροι, Delivery, Μαγειρική, Ψήστης – Παρασκευαστής, Λάντζα, Αρτοποιοί, Υποδοχή – Μετρ, Πωλητές – Ταμίες, Τηλεφωνικό Κέντρο, Καμαριέρα, Ρεσεψιόν, Κομμωτική, Αισθητική. Η λίστα αυτή εμπλουτίζεται συνεχώς με νέες ειδικότητες καθώς μπαίνουν επαγγελματίες άλλων κλάδων.

Όσοι διαθέτουν σχετική επιχείρηση μπορούν να δοκιμάσουν την εφαρμογή δωρεάν. Στη δοκιμαστική περίοδο ο επιχειρηματίας μπορεί να ανοίξει μια θέση εργασίας για 7 ημέρες. H εφαρμογή είναι διαθέσιμη τόσο για συσκευές με λειτουργικό Android όσο και με iOS.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.myjobnow.com
Facebook / Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top